Jump to content

Λειτουργια Σκιμερ

baggos777777

Recommended Posts

παιδια εχω στο νανο μου ενα σκιμερ της σερα και μου βγαζει πολλη νερο στο κηπελο του,δεν ειναι σκουρω καφε.τι πρεπει να κανω να μην γεμιζει καθε μερα???

Πρέπει να ρυθμίσεις την λειτουργία του να βγάζει πιο σκούρο και όχι διάφανο εκχύλισμα.Για να λειρουργεί καλύτερα και να μην το αδειάζεις κάθε μέρα.δες το ύψος νερού που προτείνει η εταιρία και αν έχεις απορίες στείλτους ενα μέιλ.

Πρέπει να ρυθμίσεις την λειτουργία του να βγάζει πιο σκούρο και όχι διάφανο εκχύλισμα.Για να λειρουργεί καλύτερα και να μην το αδειάζεις κάθε μέρα.δες το ύψος νερού που προτείνει η εταιρία και αν έχεις απορίες στείλτους ενα μέιλ.

το υψως του νερου το εχω παιζει λιγο πανω κατω αλλα ειναι το ιδιο τον αερα τον εχω τερμα ανοιχτο το ιδιο και την εξοδω του νερου...τι να κανω δεν ξερω,λογικα δουλευει και ετσι απλα χανω νερο ετσιδεν ειναι?? :bigemo_harabe_net-82:

Κοίτα μήπως το σωληνάκι αέρα έχει βουλώσει και δεν τραβάει όσο πρέπει με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η στάθμη νερού.

Πάρε έναν κουβά βάλε νερό και μπόλικο ξίδι και βάλε το σε λειτουργιά.Βγάλε την τάπα από το σωληνάκι και βάλε το και αυτό μέσα στο νερό,ώστε να περάσει και από εκεί.

Άστο να δουλέψει εκεί 2 ωρίτσες και δες και πες μας.

Επειδή είναι εσωτερικό και τραβάει ουσιαστικά αέρα από μέσα μαζεύει πιο εύκολα άλατα τα οποία φράζουν την είσοδο.

Αν σου δουλέψει σωστά μετά από αυτό βγάλε το σωληνάκι και βάλε ένα μεγαλύτερό εκτός ενυδρείου και ψηλότερα από την στάθμη νερού (για να μην πλημμυρίσεις).

Το έχω και εγώ στο δικό μου nano. Άνοιξε σχεδόν τέρμα τον αέρα και την έξοδο του νερού και μετά άρχισε να σηκώνεις όλο το σκιμμεράκι ψηλά ώστε ο αφρός να φτάνει μέχρι τη μέση του κόνου που έχει το κύπελλο. Έτσι θα δουλέψει... αλλά εγώ μέτά από 7 μήνες λειτουργίας του έχω καταλήξει πως μάλλον είναι διακοσμητικό, ποτέ δεν έβγαλε skimmate της προκοπής.

Το συγκεκριμενο σκιμερακι εμενα μου δουλευει σε 30 λιτρα μικτα μια χαρα.Δοκιμασε να παιξεις και με τον αερα αλλα και την εξοδο του νερου.Θα το βρεις ψαχνοντας.

Το συγκεκριμενο σκιμερακι εμενα μου δουλευει σε 30 λιτρα μικτα μια χαρα.Δοκιμασε να παιξεις και με τον αερα αλλα και την εξοδο του νερου.Θα το βρεις ψαχνοντας.

στρατο εσενα που φτανει το νερο στο σκιμερ??σου βγαζει τιποτα η και εσενα βγαζει ποιο πολλη νερο,η βρωμα??

στρατο εσενα που φτανει το νερο στο σκιμερ??σου βγαζει τιποτα η και εσενα βγαζει ποιο πολλη νερο,η βρωμα??

Το εχω ρυθμισει ωστε ο αφρος να φτανει λιγοπριν τη μεση του κυπελου.Επαιξα αρκετα με αερα και εξοδο μεχρι να το πετυχω,αλλα εκανε και τρεις τεσσερις μερες σαν καινουριο να στρωσει.Εμενα πλεον βαζει βρωμα.

Το εχω ρυθμισει ωστε ο αφρος να φτανει λιγοπριν τη μεση του κυπελου.Επαιξα αρκετα με αερα και εξοδο μεχρι να το πετυχω,αλλα εκανε και τρεις τεσσερις μερες σαν καινουριο να στρωσει.Εμενα πλεον βαζει βρωμα.

εμενα βγαζει πολλη αφρο και για αυτο γεμιζει καθε μερα το κυπελο θα κλεισω μαλλον λιγο τον αερα, τι λες??εσυ τον εχεις τερμα??ευχαριστω ολους σας :bigemo_harabe_net-146:

εμενα βγαζει πολλη αφρο και για αυτο γεμιζει καθε μερα το κυπελο θα κλεισω μαλλον λιγο τον αερα, τι λες??εσυ τον εχεις τερμα??ευχαριστω ολους σας :bigemo_harabe_net-146:

Τον ειχα λιγο πνιχτο.Μολις εστρωσε τον ανοιξα τερμα

Στο δικό μου αντίστοιχο της Jad είχα τον αέρα ελάχιστα πριν το τέρμα,ίσα ίσα να μην κάνει "πνίξιμο".Το ύψος της στάθμης μισό πόντο πριν το στόμιο του σώματος και ρύθμιζα τη στάθμη από την έξοδο του νερού.

Έλεγξε τον εσωτερικό διάφανο κώνο ώστε οι εγκοπές που έχει να είναι σταυρωτά με αυτές του σώματος,δηλαδή να μην συνεχίζουν τα "νεύρα" αλλά να είναι ανάμεσα.

είχα και εγώ πρόβλημα στη ρύθμιση του σκίμερ μου, καθώς είχα και όλα τα ερωτήματα που αναφέρονται παραπάνω.Εγώ έχω το nano scum 100 της wave.Στην αρχή έβγαζε καθαρό νερό, τώρα με καλύτερη ρύθμιση και τον αφρό να είναι ελάχιστα πάνω από τη μέση του κυλίνδρου το νερό που είναι και πολύ λιγότερο είναι αρκετά "λερωμένο".Άρα λοιπόν σκιμμάρω;

Στο δικό μου αντίστοιχο της Jad είχα τον αέρα ελάχιστα πριν το τέρμα,ίσα ίσα να μην κάνει "πνίξιμο".Το ύψος της στάθμης μισό πόντο πριν το στόμιο του σώματος και ρύθμιζα τη στάθμη από την έξοδο του νερού.

Έλεγξε τον εσωτερικό διάφανο κώνο ώστε οι εγκοπές που έχει να είναι σταυρωτά με αυτές του σώματος,δηλαδή να μην συνεχίζουν τα "νεύρα" αλλά να είναι ανάμεσα.

Βασικο και αυτο.Κοιταξε το! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...