georot1981 22 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους...μετα απο καιρο λεω να ξαναξεκινησω κατι που αγαπησα παρα πολυ...αλλα ενα μικρο προβληματακι στο ενυδρειο με τις αφρικανες που ειχα, πριν λιγο καιρο με αναγκασε να σταματησω το χομπυ εστω και με το ζορι... ας παμε στο θεμα μας...αυτη τη στιγμη ενυδρειο στο σπιτι μου δεν υπαρχει.απο εξοπλισμο ομως μια χαρα..ετσι σκεφτομαι να εκμεταλευτω την προσφορα του pet city και να παρω ενα anubias ενυδρειο...το θεμα ειναι το αλλο και εδω θελω να με βοηθησετε...τι να παρω?αυτο που ειναι 1,5 μετρο η αυτο με το 1,80?η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι οτι για 150 ευρω διαφορα αξιζει το μεγαλυτερο.δηλαδη το 1,80(700 λιτρα).και ειναι και το ενυδρειο τοσο μεγαλο ωστε να μην αναγκαστω να θελω μεγαλυτερο καποια στιγμη..υπαρχει ομως και αλλος προβληματισμος...αν πχ σε 8μηνες πρεπει να αλλαξω σπιτι πως θα κουβαλησω αυτο τα θηριο?οσο αφορα τη ποιοτητα κατασκευης των anubias ειχε ποτε κανεις καποιο προβλημα? οσο αφορα τα ψαριασε περιπτωση που παρω το μεγαλο θα ελεγα να εβαζα αυτα http://www.youtube.com/watch?v=2BJXISj_c4s&feature=related frontozaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 22 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Γεια σου φίλε Γιώργο...με το καλό να ξαναμπεις στον χώρο! Μάλλον άνοιξες το θέμα σου σε λάθος κατηγορία μιας και κλίνεις προς Αφρική και αυτά τα υπέροχα πλάσματα.. Όσο για το ενυδρείο,Anubias έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα!Όσο για το μέγεθος..όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο!Αν μετακομίσεις όπως λες,η ταλαιπωρία θα είναι ίδια τι 1,50 μέτρο είναι το ενυδρείο τι 1,80 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Κι εγω το anumpias εχω το 1.5 μετρο, πολυ καλο Αν εχεις χωρο παρε το μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nectarios 22 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2012 (edited) Και εγω το Α1800 παραγγειλα την προηγούμενη εβδομαδα λογο πολυ καλης προσφορας και ειχα τον ιδιο προβληματισμο. εχω ακουσει καλα λογια για τα anubia αν και ειναι κινεζικα. ομως ειναι best value for money. και υπαρχει 1 χρονο εγγυηση. προβληματα μονο με τις λαμπες εχω δει αν και αυτο αλλάζει. η μεταφορα απο το petcity εχει μεγαλη σημασια για αυτο τσεκαρε καλα οταν το ανοιξουν πριν το ανεβασουν στο σπιτι σου. το ανοιγουν μου ειπαν μολις το κατεβασουν απο φορτηγο. τα ιδια μηχανηματα χρειαζεσαι και το χωρος ειναι λιγο παραπανω. αν το εχεις παρε το μεγαλο γιατι δεν θα χρειαστεις να αλλαξεις οπου χανεις πολλα και την φασαρια. Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2012 - nectarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 22 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 22 Ιανουαρίου 2012 μαλλον προς το μεγαλο καταληγω..αυριο θα περασω απο το καταστημα μηπως και το κλεισω...ο φωτισμος τι προβλημα εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 22 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Γεια σου φίλε Γιώργο...με το καλό να ξαναμπεις στον χώρο! Μάλλον άνοιξες το θέμα σου σε λάθος κατηγορία μιας και κλίνεις προς Αφρική και αυτά τα υπέροχα πλάσματα.. Όσο για το ενυδρείο,Anubias έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα!Όσο για το μέγεθος..όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο!Αν μετακομίσεις όπως λες,η ταλαιπωρία θα είναι ίδια τι 1,50 μέτρο είναι το ενυδρείο τι 1,80 ... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nectarios 22 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 22 Ιανουαρίου 2012 μαλλον προς το μεγαλο καταληγω..αυριο θα περασω απο το καταστημα μηπως και το κλεισω...ο φωτισμος τι προβλημα εχει? Μπορει να καιγουνται η μηχανισμοι. ενας φιλος με το A1500 μεσα στην εγγυηση τις αλλαξες δυο φορες στο πρωτο χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος