Jump to content

Rio 240 Malawi Η Taganika?

ababapanos

Recommended Posts

Tα λιτρα σου ειναι λιγα για haps.Θελουν χωρο για κολυμπι,αλλα πρεπει να αποφυγεις και αυτο.

• Απαντήσεις 119
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tα λιτρα σου ειναι λιγα για haps.Θελουν χωρο για κολυμπι,αλλα πρεπει να αποφυγεις και αυτο.

:hysterical: :hysterical:

μαλλον θα ξεκινησω απο τα labidochromis που τα εχουν σχεδον ολοι και απο εκει και περα με ηρεμια θα ψαξω για τα υπολοιπα...

μαλλον θα ξεκινησω απο τα labidochromis που τα εχουν σχεδον ολοι και απο εκει και περα με ηρεμια θα ψαξω για τα υπολοιπα...

:thumbup:

:thumbup:

τι θα ηταν καλυτερο? να παρω 6-7 να μεγαλωσουν μαζι και να σχυματησουν ζευγαρι μονα τους, η να παρω ενα ετοιμο ζευγαρι?

Αυτα τα ψαρια ειναι σχετικα ευκολα να διαχωρισει το φυλο του ενα μαγαζι η χομπιστα που τα εχει,οποτε θα παρεις 1 αρσενικο και 3 θηλυκα.

ζευγαρι δεν θα παρεις κανενα ψαρι,παντα χαρεμια.

Αυτα τα ψαρια ειναι σχετικα ευκολα να διαχωρισει το φυλο του ενα μαγαζι η χομπιστα που τα εχει,οποτε θα παρεις 1 αρσενικο και 3 θηλυκα.

ζευγαρι δεν θα παρεις κανενα ψαρι,παντα χαρεμια.

To λεω γιατι ρωτησα σε καποια μαγαζια και μου ειπαν οτι επειδη τα φερνουν μικρα δεν μπορουν να ξεχωρισουν το φυλο σιγουρα...

Αν παρεις 6-7 ψαρακια τωρα,οταν θα αρχισουν να γεννανε,δεν θα ξερεις τι να τα κανεις.Αν μπορεις μετα να τα δωσεις σε καποιο αλλο φιλο παρτα.

Αν παρεις 6-7 ψαρακια τωρα,οταν θα αρχισουν να γεννανε,δεν θα ξερεις τι να τα κανεις.Αν μπορεις μετα να τα δωσεις σε καποιο αλλο φιλο παρτα.

Αυτο που δεν καταλαβα σε αυτο που μου ειπες ειναι, πια η διαφορα απο το αν επερνα ενα χαρεμακι (1 αρσ + 3 θυλικα) ? και με αυτην την λυση παλι λογικα δεν θα ειχα γεννες?

Αυτο που δεν καταλαβα σε αυτο που μου ειπες ειναι, πια η διαφορα απο το αν επερνα ενα χαρεμακι (1 αρσ + 3 θυλικα) ? και με αυτην την λυση παλι λογικα δεν θα ειχα γεννες?

Η αφρικανες οταν αρχισουν να γεννανε,δεν σταματουν ποτε.Αν παρεις 6-7 και σου βγουν πολλα αρσενικα,θα εχεις πολλους τσακωμους,αν σου βγουν πολλα θηλυκα,αυξανεις την πιθανοτητα ,να επιβιωσουν πολλα μωρα.Επιδη και εγω ειμαι απο νησι,και μου ειναι πολυ δυσκολο να τα διαθεσω,εβαλα καποια ψαρακια που τρωνε τα μωρα,Εσυ σαν καινουργιος,θα θελεις να δεις μωρα στην αρχη,αλλα μετα για μας ειναι μεγαλο προβλημα.Πολλα απο τα μωρα,θα στα φανε τα μεγαλα ψαρια,αλλα καποια θα σου μεινουν.Τοτε τι θα κανεις?Γιαυτο σου λεω παρε χαρεμακι,και βλεποντας και κανοντας.

Βρικα απο εναν χομπιστα ενα ζευγαρι lambidochromis που εχει ιδη μια γεννα, αλλα επειδη δεν εχει αλλα μεγαλλα lambidochromis μου ειπε να μου δωσει και 3-4 πιο μικρα απο αλλη γεννα. τι λετε?

πανω πανω στο νερο εχει δημιουργηθει σαν ενα στρωμα σκονης οπως μπορειτε να δειτε και στην φωτο εκτος απο εκει που εχω βαλει να κανει αναταραξη η εξοδος του φιλτρου. ειναι κατι φυσικο αυτο?

http://dl.dropbox.com/u/42952130/IMG_0089.JPG

καλημερα. ηθελα να ρωτησω αν μπολιασω την τεταρτη και τα ψαρια τα βαλω την Πεμπτη θα υπαρχει προβλημα? H τα βακτηρια χρειαζοντε αμεσα τροφη για να ζησουν?

Μια χαρά θα είσαι..μην ανησυχείς!

Αν θες ρίξε και ένα φυλλαράκι τροφής με το που μπολιασεις..

αγορασα αυτες τις τροφες

http://dl.dropbox.com/u/42952130/Photo%207-2-12%207%2005%2051%20%CE%BC.%CE%BC..jpg

Επειδη θα βαλω μαζι με τα mbuna και ενα χαρεμακι aulonacara rubin red

εχω παραγγηλει και αυτες εδω...

SERA GRANUMEAT

tropical CICHLID CARNIVORE SMALL PELLET 250ML / 90G

Αλλα θελω να ρωτησω, μηπως εκανα λαθος και αυτες ειναι μονο για σαρκοφαγες κιχλιδες?

οι aulonacara τις τρονε κανονικα ? η και αυτες θελουν απο τις χορτοφαγικες τροφες που εχω αγορασει ιδη?

Ναι!

Μια πολύ καλή τροφή, που όπως αναφέρει ο κατασκευαστής κάνει και για φυτοφάγα και για σαρκοφάγα, είναι αυτή:

http://www.petco.com/product/112086/New-Life-Spectrum-Cichlid-Formula-1mm-Sinking-Pellet-Fish-Food.aspx

Μπορείς να την πάρεις και να ταϊζεις κανονικά σε καθημερινή βάση!

Ναι!

Μια πολύ καλή τροφή, που όπως αναφέρει ο κατασκευαστής κάνει και για φυτοφάγα και για σαρκοφάγα, είναι αυτή:

http://www.petco.com...-Fish-Food.aspx

Μπορείς να την πάρεις και να ταϊζεις κανονικά σε καθημερινή βάση!

Υπαρχει στην Ελλαδα αυτη η πρεπει να την αγορασω απο κανα ebay?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...