eja 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #51 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι φιλε μου θα βάλω lampinto για αρχή την άμμο την μάζεψα από θάλασσα και με πολύ κοσκίνισμα για να βγει λεπτόκοκκοι , δεξιά θέλω και εγώ να βάλω και άλλες μου φαίνονται λίγες ( και για πιο πολλές κρυψώνες ) Τώρα όσο για τις άσπρες μου αρέσουν ( όντως κάνουν bam ) αλλα πιστεύω με κάτι διορθώσεις που θα κάνω dld φυτακια και τέτοια να σπάσει λίγο το πολύ έντονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #52 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα , απο φυτα τι μπορώ να βάλω εκτός απο ανουμπιες και βαλισνεριες ? Μπορώ να βάλω κατι τέτοιο http://www.amazonios.gr/images/Crinum_calamistratum.jpg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 23 Φεβρουαρίου 2012 #53 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Με τα ψαρια που εχεις επιλέξει ίσως να εχεις ενα θεμα με τα φυτα......ισως τα φανε... Το συγκεκριμένο εχει μεγαλες αντοχες θεωρητικά......αλλα ποτε δεν ξερεις τι ειναι ικανες οι buna να κάνουν.... Θα ελεγα να βαλεις ή αυτο ή valisneria. Νομιζω πως και τα δυο θα δειχνουν too much. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #54 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Λες ε ? Καλα εξαρτάται και απο το τι μπορω να βρω εδω στην επαρχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 23 Φεβρουαρίου 2012 #55 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Κανε μια αναζήτηση.... Επίσης πρωτα να βαλεις τα φυτα και μετα τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #56 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Λιγο δυσκολο μου ειναι αυτο , γιατι εδωσα τα παλια μου ψαρια και μου εχει κρατήσει ενα χαρεμακι λαμπιντο και φυτα δεν εχει ο πετ σοπας Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2012 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 23 Φεβρουαρίου 2012 #57 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πειραζει...απλα υπάρχει μια αντιληψη που λεει πως αν βαλουμε πρωτα τα φυτα και μετα τα ψαρια ίσως δεν τα πειραξουν καθολου....μην φανταστεις οτι αυτο αποτελει και κανονα....μπορει εσυ να τα βαλεις μετα και να μην τα πειραξουν, και μακαρι να εισαι τυχερος φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #58 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι , σ'ευχαριστω και παλι θα ανεβασω και φοτο με τα ψαρακια σημερα να δουμε και αν τα διαλεξω σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Φεβρουαρίου 2012 #59 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι , σ'ευχαριστω και παλι θα ανεβασω και φοτο με τα ψαρακια σημερα να δουμε και αν τα διαλεξω σωστα Kαλη αρχη λοιπον!Περιμενουμε φωτο.Με τα φυτα δεν θα το πολυπαλευα.Καμμια βαλισηνερια gigantea και ισως επιβιωσει καποιο φυτο,οπως σου εγραψε και ο Prince!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #60 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Σ'ευχαριστω φιλε , το απογευματακι φωτο να δουμε και τι φυλο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #61 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια τα πηρα τα ψαρακια και μου φενεται οτι ειναι 2 αρσενικα 2 θυληκα ειναι λιγο δύσκολο να τα βγαλω φωτο προς το παρον εγκλιματίζονται και πανε σας τρελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 24 Φεβρουαρίου 2012 #62 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλώς τα δέχτηκες. Με το καλό να ηρεμήσουν και τα φωτογραφίζεις να τα δούμε κι εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 24 Φεβρουαρίου 2012 Author #63 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Δύσκολο να βγάλω φώτο παιδιά σορρυ http://tinypic.com/r/jaxc7s/5 http://tinypic.com/r/2eupkcw/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 24 Φεβρουαρίου 2012 #64 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ όμορφα, καλή αρχή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 24 Φεβρουαρίου 2012 Author #65 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Σ'ευχαριστω θα προσπαθήσω να βάλω καμιά καλή φώτο στη συνεχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 24 Φεβρουαρίου 2012 Author #66 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Μια ερώτηση επειδή εχει 2 λάμπες 45αρες να βγάλω την μια μπροστά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Φεβρουαρίου 2012 #67 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Μια ερώτηση επειδή εχει 2 λάμπες 45αρες να βγάλω την μια μπροστά ? Αν δουλευει με μια ασε οποια θεωρεις οτι φωτιζει καλυτερα το ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 24 Φεβρουαρίου 2012 Author #68 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Άφησα τιν πίσω καλά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Φεβρουαρίου 2012 #69 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Aν σου αρεσει ετσι καλως,αν και θεωρω οτι μπροστα η λαμπα θα δειξει καλυτερα το χρωμα των ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 24 Φεβρουαρίου 2012 #70 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Όμορφα ψαράκια! Διόρθωσε τις πέτρες σου λίγο και είσαι τζιτζί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 25 Φεβρουαρίου 2012 Author #71 Share 25 Φεβρουαρίου 2012 Aν σου αρεσει ετσι καλως,αν και θεωρω οτι μπροστα η λαμπα θα δειξει καλυτερα το χρωμα των ψαριων. Λες ε ? θα το δοκιμάσω και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 25 Φεβρουαρίου 2012 Author #72 Share 25 Φεβρουαρίου 2012 Όμορφα ψαράκια! Διόρθωσε τις πέτρες σου λίγο και είσαι τζιτζί! Με το διόρθωσε τι εννοείς ? αισθητικά η σε αριθμό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Φεβρουαρίου 2012 #73 Share 25 Φεβρουαρίου 2012 Με το διόρθωσε τι εννοείς ? αισθητικά η σε αριθμό ? Εννοώ να τις αξήσεις ώστε να προσφέρεις περισσότερες κρυψώνες! Και σίγουρα να τις φτιάξεις και για το μάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 26 Φεβρουαρίου 2012 Author #74 Share 26 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια ειναι λογικό να κρύβονται τοσο πολυ ? ποτε θα τα δω λιγο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Φεβρουαρίου 2012 #75 Share 26 Φεβρουαρίου 2012 Χρειάζονται λιγο χρονο να προσαρμοστούν......υπομονή! Απο τιμές πως είμαστε στο νερό?εχεις κάνει καμια μετρηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος