eja 20 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά έχω το γνωστό ριο 180 και βαρέθηκα πλέον Αμαζόνιο κλπ... θέλω να πάω Αφρική ( να γνωρίσω και της λίμνες ). Τι προτείνετε για τα λύτρα μου σε θέμα διακόσμησης και ψαριών ? Εγώ έχω στο μυαλό μου κάτι σε labido αλλά δεν έχω και πολύ ιδέα .... i need your guidance Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Βαρεθηκες τον αμαζονιο;;;;!!!!! Κρίμα απο Αφρική δεν έχω ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2012 βαρέθηκα να μην μπορώ να κάνω οτι θέλω, πιο πολύ λόγο λύτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Στα λίτρα σου θα μπορούσες να πας σε malawi κατα προτίμιση mbuna και όχι haps στα λίτρα σου. Με ένα χαρεμάκι(1αρσ.με 3,4θηλ) Αν και αν δεν μας πεις διαστάσεις δεν μπορούμε να σου πούμε ακριβώς. Για παράδειγμα για να πας σε Malawi πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100εκατοστά μηκος. Μπορείς να πας και σε Tagkainyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 20 Ιανουαρίου 2012 101 x 41 x 50 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2012 101 x 41 x 50 cm Με αυτές τις διαστάσεις θα μπορούσες να πας σε ένα χαρεμάκι με Labidochromis careuleus, ή σε pseudotropheus saulosi, ή maingano ή acei ή socolofi και πολλά άλλα. η επιλογή είναι δική σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 20 Ιανουαρίου 2012 σε αυτά τα είδη τι διακόσμηση πρέπει να κάνω ? θελω να ειμαι λιγο στο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Νταμαροκατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #9 Share 20 Ιανουαρίου 2012 σορρυ που ρωτάω πολύ αρχάρια πράγματα αλλα δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με λίμνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #10 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Νταμαροκατασταση Μην με ξενερώνεις ρε φιλέ Τα έχω σκεφτεί αλλιώς εγω τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιανουαρίου 2012 #11 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Όχι μην το λες και τα νταμάρια με ωραίες πέτρες και μερικές βαλισνεριες δείχνουν καταπληκτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Ιανουαρίου 2012 #12 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και καλώς τον στην δυνατή πλευρά του φόρουμ ,θα κάνεις ενα κόπο να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65556 να πάρεις κάπιες ιδέες και εικόνες καθώς επίσης και στα ενυδρεία μελών γλυκού νερού θα δεις παρουσιάσεις ενυδρείων Αφρικής και βέβαια εδώ μέσα υπάρχουν πολλές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να έχεις τις πρώτες εικόνες.Το ενυδρείο σου έχει πολλές δυνατότητες για ενδιαφέροντα αφρικάνικα πράγματα. Επειδή όμως πιο πάνω γράφεις οτι το έχεις σκεφτεί αλλιως ,τι σκέφτεσαι δηλαδή ; Και πάλι καλώς ηλθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #13 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ , κάπως ετσι το φαντάζομαι ενα ωραίο ξυλάκι πέτρες και καμιά βαλισνερια αντε και καμία ανουμπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιανουαρίου 2012 #14 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Εξάλλου όλα τα ενυδρεια είναι όμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #15 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και καλώς τον στην δυνατή πλευρά του φόρουμ ,θα κάνεις ενα κόπο να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.aquazone....showtopic=65556 να πάρεις κάπιες ιδέες και εικόνες καθώς επίσης και στα ενυδρεία μελών γλυκού νερού θα δεις παρουσιάσεις ενυδρείων Αφρικής και βέβαια εδώ μέσα υπάρχουν πολλές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να έχεις τις πρώτες εικόνες.Το ενυδρείο σου έχει πολλές δυνατότητες για ενδιαφέροντα αφρικάνικα πράγματα. Επειδή όμως πιο πάνω γράφεις οτι το έχεις σκεφτεί αλλιως ,τι σκέφτεσαι δηλαδή ; Και πάλι καλώς ηλθες Στη δυνατή πλευρά του φόρουμ μου άρεσε αυτό οχι μωρέ οπως λεω και πιο πάνω ενα ξυλάκι πέτρες και κανα φυτακι ( δεν θέλω πολύ ξερα πράγματα ) θα τσεκάρω φιλε γιατι δεν εχω μπει καθόλου στην δυνατη πλευρά Λοιπον θα κανω τις ψαχτικες μου και σας λεω παλι .Για να εχω ενα μπουσουλα ομως , πρεπει να κλυσω προς μαλαουι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 20 Ιανουαρίου 2012 #16 Share 20 Ιανουαρίου 2012 (edited) Λοιπον θα κανω τις ψαχτικες μου και σας λεω παλι .Για να εχω ενα μπουσουλα ομως , πρεπει να κλυσω προς μαλαουι ? Kαλώς ήρθες και απο μένα! Δεν ειναι απαραίτητο να κλείσεις προς Μαλάουι! πολλά ενδιαφερον ψαρακια εχει και η Λίμνη Τανγκανίκα, ας ανφερω και την Λίμνη Βικτώρια, καθώς και καποια ποταμια της Αφρικής το οποία ειναι πιο κοντα σε αυτο που εχεις φανταστει δηλαδή μια ριζα πέτρες και φυτά.... Για παραδειγμα κανε μια ανζήτηση για τα ψαρια: pelvicachromis pulcher και hemichromis lifalili Για οτι αποφασίσεις εδώ είμαστε...... Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2012 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιανουαρίου 2012 Author #17 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα παιδιά να σται καλά Δεν θελω ποτάμια φίλε μου εχω κακή εμπειρία απο κριμπενσις Θα κοιτάξω τις επιλογές μου και σας λέω να βρούμε μαζί μια σωστή λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Ιανουαρίου 2012 #18 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Πάντως προσωπικά για να πάω απο αμαζονιο σε νταμάρι θα το εκανα μόνο αν έφτιαχνα ενυδρειο για φροντοζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Ιανουαρίου 2012 #19 Share 21 Ιανουαρίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69024&hl=&fromsearch=1 Βαλε αυτα τα διαβολακια να το απολαυσεις,Δεν τρωνε τα φυτα,μπορεις να βαλεις και κανα ξυλαρακι. Αν ερθεις στην Αφρικη,ποτε δεν θα βαριεσαι,γιατι ειναι η κολαση και ο παραδεισος μαζι δυο σε ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 21 Ιανουαρίου 2012 Author #20 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν παιδιά μετά απο διάβασμα πήρα μια δόση απο Αφρική και κατέληξα σε Mαλαουι μάλλον ( δεν μου άρεσε η Τανγκανίκα ). Θα αρχίσω σιγά σιγά το set up ,ειναι ασφαλές μαζεύω κανονικά άμμο απο θάλασσα? επίσης να βάλω χαλικάκι η εινια καλύτερα η άμμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Ιανουαρίου 2012 #21 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Καλύτερα άμμο. Αν μαζέψεις άμμο απο την θάλασσα πρέπει να προσέξεις να είναι απο καθαρή μεριά και να τον ξεπλύνεις και βράσεις καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21 Ιανουαρίου 2012 #22 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Πάντως προσωπικά για να πάω απο αμαζονιο σε νταμάρι θα το εκανα μόνο αν έφτιαχνα ενυδρειο για φροντοζες ..... Και εφόσον έχεις μεγάλο ενυδρείο και όταν λέω μεγάλο εννοώ μεγάλο οπότε ας μην αδικούμε άλλους που έχουν 60 ή 100 ή 120 ή 200 ή 300 ή 400 ή 500 λίτρα και θέλουν να στήσουν Αφρική ,εδώ αγαπητέ μου υπάρχουν όλες οι λύσεις για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια απο κει και πέρα σέβομαι το γούστο σου για φροντόζες αλλά όπως βλέπεις οι εναλλακτικές λύσεις είναι πολλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Ιανουαρίου 2012 #23 Share 21 Ιανουαρίου 2012 ..... Και εφόσον έχεις μεγάλο ενυδρείο και όταν λέω μεγάλο εννοώ μεγάλο οπότε ας μην αδικούμε άλλους που έχουν 60 ή 100 ή 120 ή 200 ή 300 ή 400 ή 500 λίτρα και θέλουν να στήσουν Αφρική ,εδώ αγαπητέ μου υπάρχουν όλες οι λύσεις για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια απο κει και πέρα σέβομαι το γούστο σου για φροντόζες αλλά όπως βλέπεις οι εναλλακτικές λύσεις είναι πολλές οπως λεω και στο ποστ μου αναφερω τι θα εκανα εγω προσωπικα το τι θα κανει καποιος ειναι καθαρα θεμα γουστου και επαρκειας ενυδρειου προφανως καποιος για να βαλει φροντοζες θα εχει μεριμνησει ωστε να εχει ενυδρειο 700+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 21 Ιανουαρίου 2012 Author #24 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Και τα ψαρια που διαλεξα ειναι αυτα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=34347 http://tropicalfishandaquariums.com/AfricanCichlids/LemonYellow2.jpg http://www.thehomeaquarium.com/images/demasoni-cichlid.jpg θέλω τώρα να μου πείτε τι μπορώ να βάλω απο αυτά και σε τι αριθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Ιανουαρίου 2012 #25 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα τα labido και με πολύ επιφύλαξη τα saulosi. Τα demasoni με τίποτα!! Τα ψάρια αυτά μπαίνουν σε χαρέμι 1αρσ.με3ή4θηλ. ΥΓ: 2 χαρέμια σε αυτά τα λίτρα είναι ρίσκο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος