Jump to content

Kixlides 120.

Iraklis13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

N.pulcher

Ν.Brichardi

Neolamprologus brevis

Απο αυτα ποσα μπορω να βαλω απο το καθε ειδος? ?

Κανενα απο αυτα

α επισης με αυτα που σας εγραψα πιο πανω μπορω να βαλω ραμιρεζι ταιριαζουν ?

Το 15εκ βαθος και 20εκ υψος ειναι απαγορευτικα για κιχλιδες,ειτε αμερικανικες ειτε αφρικανικες.

Χαχαχαχαχαχαχα....

Φίλε μου για κιχλίδες malawi το ξεχνάμε...κοίτα για κιχλίδες από Tanganyika εδώ.. :angylaw:

http://www.aquazone....87

Θα σου λυθούν και πολλές απορίες...

α επισης με αυτα που σας εγραψα πιο πανω μπορω να βαλω ραμιρεζι ταιριαζουν ?

:ballistic:

Το 15εκ βαθος και 20εκ υψος ειναι απαγορευτικα για κιχλιδες,ειτε αμερικανικες ειτε αφρικανικες.

Άλλες είναι οι διαστάσεις,λάθος έκανε ο φίλος.80*35*40 είναι οι σωστές.;)

Έγινε επεξεργασία - gregog7

Άλλες είναι οι διαστάσεις,λάθος έκανε ο φίλος

Αν ειναι λαθος ας μας πει τις σωστες.

καλησπέρα,

δες τη δική μου ιστορία ταιριάζει στα λίτρα σου και θα βοηθηθείς πιστεύω

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=70703&st=0

πάντως αφού όλοι σου λένε να μην βάλεις malawi, να μην βάλεις σου προτείνω και ψάξε λύσεις από Tanganyika. (Κιχλίδες της Λίμνης Tanganyika. )

Ενταξει δεν πειραζει θα βαλω 2-3 malawi που ειναι ομορφες και θα συνιθησουν δεν θα εχουν προβλημα

Πριν κανεις οτιδηποτε,διαβασε εκει που σε παραπεμπει η υπογραφη μου........

Ενταξει δεν πειραζει θα βαλω 2-3 malawi που ειναι ομορφες και θα συνιθησουν δεν θα εχουν προβλημα

Αυτό το λες εσύ αλλά δεν είναι έτσι...δεν συνηθίζουν τα ψάρια,έχουν κάποιες απαιτήσεις!Χρειάζονται μήκος ενυδρείου και περισσότερα λίτρα..Με 2-3 κιχλίδες δεν θα δεις συμπεριφορές,απλά θα έχεις 2 ψάρια μέσα που απλά θα υπάρχουν και θα ταλαιπωρούνται..

Με ψάρια από την λίμνη Tanganyika μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα που θα το ευχαριστηθείς και εσύ,βλέποντας συμπεριφορές και γέννες,και τα ψάρια σου...

δεν έχω βάλει ακόμα, αύριο ή Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα μεταφέρω τα labido από το παλιό ενυδρείο. Δεν έχω όμως αποφασίσει τι άλλο θα βάλω μέσα.

Να ξέρεις πάντως ότι με βάση όσα έχω διαβάσει και μου είπαν τα παιδιά, αν έμενα στο παλιό ενυδρείο θα τα άλλαζα τα labido και θα πήγαινα σε Tanganyika.

Σκέψου το και μην βιάζεσαι

Καλησπερα ,πηρα τελικα 2 κιχλιδες malawi τις εβαλα μεσα στο ενυδρειο τους εβαλα και 1 κοραλι και ειναι αρχοντισες δεν εχουν κανενα προβλημα !

Καλησπερα ,πηρα τελικα 2 κιχλιδες malawi τις εβαλα μεσα στο ενυδρειο τους εβαλα και 1 κοραλι και ειναι αρχοντισες δεν εχουν κανενα προβλημα !

Μπραβο φιλε μου.Μια χαρα.Ολοι εμεις που σου ειπαμε μην βαλεις Malawi τελικα πουλαμε καστανα!!!!!

Καλη συνεχεια.

Σε ευχαριστω να σαι καλα,δεν εχουν προβλημα ειναι πολυ χαρουμενες ολο βολτες κανουν και παιζουν

Χαχαχαχα...είσαι αφασία...

Καμιά ανεμώνη να κρύβονται έβαλες;

Τι κιχλίδες είναι;έχεις φωτο;

Οχι δεν εχω βαλει ακομα,θα μπουν ομως αυριο δεν προλαβα τα μαγαζια να αγορασω κιτρινες ειναι μικρουλες θα μπουν σε μεγαλυτερο οταν μεγαλωσουν μην αγχωνεσται :)

αφου στο τέλος θα βάλεις ότι γουστάρεις γιατι μας ρωτάς?

για να κανουμε συζητηση να περναει η ωρα, :bigemo_harabe_net-82:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...