tepe 23 Ιανουαρίου 2012 #26 Share 23 Ιανουαρίου 2012 καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 23 Ιανουαρίου 2012 Author #27 Share 23 Ιανουαρίου 2012 με αυτες τις διαστασεις θα ταιριαζε λιγο αλατακι μεσα! Έχει περάσει από το μυαλό μου αυτό. Ευτυχώς το προσπέρασα, Τέρμα τα αλάτια για εμένα….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 24 Ιανουαρίου 2012 #28 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #29 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Ιανουαρίου 2012 #30 Share 26 Ιανουαρίου 2012 (edited) Καπου το εχω δει αυτο! Πολυ ομορφο ενυδρειακι!!! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #31 Share 26 Ιανουαρίου 2012 (edited) Καπου το εχω δει αυτο! Πολυ ομορφο ενυδρειακι!!! Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Άλλο πράμα όμως να το φτιάχνεις μόνος σου!!!! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2012 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 26 Ιανουαρίου 2012 #32 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Πολυ ομορφο αντε καλογεμιστο! μηπος στον πατο να εβαζες λιγο φελιζολ για τυχων ατελειες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Ιανουαρίου 2012 #33 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Fluval Edge Tank, ολα τα λεφτα!!! Γιαννο βγαλε αυτη την Κ@#$%^&*αφισα χαλας ολο το συνολο!!! Χιλιες φορες κατι μονοχρωμο, αποψη μου παντα, παντως εγινε οντως κουκλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Ιανουαρίου 2012 #34 Share 26 Ιανουαρίου 2012 (edited) Ειπαμε , το εχεις, αφου εισαι μαστορατζα!!! Αφου το εφτιαξες που το εφτιαξες, επρεπε να δοκιμασεις να το φτιαξεις σε μεγαλυτερες διαστασεις. Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #35 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Πολυ ομορφο αντε καλογεμιστο! μηπος στον πατο να εβαζες λιγο φελιζολ για τυχων ατελειες? Χμμμμ αναλόγως που θα το βάλω ίσως χρειαστεί, η βάση πάντως δεν έχει καθόλου ατέλειες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #36 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Fluval Edge Tank, ολα τα λεφτα!!! Γιαννο βγαλε αυτη την Κ@#$%^&*αφισα χαλας ολο το συνολο!!! Χιλιες φορες κατι μονοχρωμο, αποψη μου παντα, παντως εγινε οντως κουκλι!!! Τώρα νομίζω είναι αργά να αφαιρέσω την άφησα, την έχω κολλήσει με σιλικόνη! Δεν θα φαίνετε όμως και πολύ αφού θα βάλω πολλά φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #37 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Ειπαμε , το εχεις, αφου εισαι μαστορατζα!!! Αφου το εφτιαξες που το εφτιαξες, επρεπε να δοκιμασεις να το φτιαξεις σε μεγαλυτερες διαστασεις. Χε χε να φτιάσω μεγαλύτερο δεν είναι πρόβλημα, που θα το βάλω είναι το πρόβλημα!!!! Ούτε αυτό δεν αποφάσισα ακόμα που θα το βάλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Ιανουαρίου 2012 #38 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Ενταξει, καταλαβαινω, αμα το κανεις τουμπανο στα φυτα θα ειναι σουπερ και δεν θα φενεται η αφισα οντως! Μου αναβεις φωτιες και μου βαζεις ιδεες! Αχ καταραμενη Μερκελ, μας εχεις παρει τα pampers!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 26 Ιανουαρίου 2012 #39 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Χμμμμ αναλόγως που θα το βάλω ίσως χρειαστεί, η βάση πάντως δεν έχει καθόλου ατέλειες!!!! για τα σημεια επαφης που εχει γυαλα με ξυλο ελεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #40 Share 26 Ιανουαρίου 2012 για τα σημεια επαφης που εχει γυαλα με ξυλο ελεγα Αν εννοείς την βάση του ενυδρείου το έχω προβλέψει, αφίσα 2 χιλιοστά μικρότερα τα τζάμια στο ύψος. Με αυτό τον τρόπο δεν έρχεται σε επαφή το τζάμι της βάσης ούτε με το ενυδρείο αλλά ούτε και με το έπιπλο που θα τοποθετηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 26 Ιανουαρίου 2012 #41 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Ιανουαρίου 2012 #42 Share 26 Ιανουαρίου 2012 (edited) Οπως και να εχει Γιαννο η αληθεια ειναι οτι θα σου βγαζει λιγο την πιστη στο καθαρισμα αλλα χαλαλι του! Εννοειτε με ενδιαφερει και στην πραξη τα τυχων προβληματα που μπορει να δημιουργη, για αυτο κρατα μας ενημερους! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #43 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Οπως και να εχει Γιαννο η αληθεια ειναι οτι θα σου βγαζει λιγο την πιστη στο καθαρισμα αλλα χαλαλι του! Εννοειτε με ενδιαφερει και στην πραξη τα τυχων προβληματα που μπορει να δημιουργη, για αυτο κρατα μας ενημερους! Η πλάκα είναι ότι όταν άρχισα να φτιάχνω αυτό το ενυδρείο αρχικός σκοπός ήταν να βγάζω αρτέμιες για να ταΐζω τα μικρά, και το έφτιαξα με τζάμια ανακύκλωσης!!!! Στην πορεία βρήκα ένα άλλο έτοιμο μικρό για αυτή την δουλειά και άλλαξαν τα σχέδια. Σίγουρα δυσκολία θα υπάρχει στο καθάρισμα σε σχέση με ένα κανονικό ενυδρείο, αλλά όπως είπες και εσύ χαλάλι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Ιανουαρίου 2012 Author #44 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Ιανουαρίου 2012 #45 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Κουκλι εγινε!! Μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Ιανουαρίου 2012 #46 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Αντε να γινουν και μεγαλύτερα τα φυτά να γίνει τουμπανο! Περιμένουμε την εξέλιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Ιανουαρίου 2012 Author #47 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Ιανουαρίου 2012 #48 Share 28 Ιανουαρίου 2012 Ωρε ομορφιές!!! Πάντως την κράτησες την υπόσχεση σου για το ενυδρείο! Πολύ καλή δουλειά ! Πολλά μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 28 Ιανουαρίου 2012 #49 Share 28 Ιανουαρίου 2012 πανεμορφο....πολλα πολλα μπραβο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Ιανουαρίου 2012 #50 Share 29 Ιανουαρίου 2012 πολυ ομορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος