yiannossavva 20 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Αυτή είναι η καινούργια μου κατασκευή. Το μέγεθος του 90 λίτρα και θα φιλοξενήσει ένα ζευγαράκι από χρυσόψαρα BlackMoor. Τώρα θα μου πείτε ε και τι έγινε!!!!! Απλά να σας πω ότι δεν θα είναι απλά ένα κλασσικό ενυδρείο αλλά θα έχει στιλ!!!!! Ακόμη ώμος είμαι στην αρχή, η κατασκευή βρίσκετε στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το φωτιστικό είναι έτοιμο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Σου εύχομαι καλή επιτυχία! Και να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη! ΥΓ: Μου φαίνεται μικρό. Είσαι σίγουρος ότι είναι 90 λίτρα? Για δώσε διαστάσεις. Πάντως εγώ το βλέπω για πιο μικρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Όντος φαίνετε μικρό αλλά δεν είναι :bigemo_harabe_net-108: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Καλως το παιδι! Απο οτι βλεπω σε τρωει........................ Υποσχεθηκες στυλ, ο λαος περιμενη φωτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Συνηθίζω να κρατώ τις υποσχέσεις μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Το ξερω, αλλωστε μας εχεις κακομαθει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Απλά να σας πω ότι δεν θα είναι απλά ένα κλασσικό ενυδρείο αλλά θα έχει στιλ!!!!! Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα επειδή ξέρουμε οτι τα χέρια σου πιάνουν!!! Είμαι ώμος είμαι στην αρχή, η κατασκευή βρίσκετε στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες.Το φωτιστικό είναι έτοιμο!!!! Περιμένουμε να μας ενημερώνεις όπως πάντα, για να παίρνουμε ιδέες, και καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Ιανουαρίου 2012 Author #8 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Το φωτιστικό το δοκίμασα πριν από λίγο και τα σπάει!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Το φωτιστικό το δοκίμασα πριν από λίγο και τα σπάει!!!!!!! Για δωσε πληροφοριες για τα συγκεκριμενα Led. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Ιανουαρίου 2012 #10 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Για δωσε πληροφοριες για τα συγκεκριμενα Led. και φυσικα φωτος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Ιανουαρίου 2012 Author #11 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Για τα Led ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 21 Ιανουαρίου 2012 Author #12 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Το καπάκι του ενυδρείου είναι έτοιμο. Αυτό θα κολληθεί πάνω στο ενυδρείο και το νερό θα φτάνει σχεδόν μέχρι το χείλος του επάνω μέρους. Με αυτό τον τρόπο θα μπορώ να βλέπω και από επάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Ιανουαρίου 2012 #13 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Επ!! Πως και μου ξεφυγε!! Αντε μια χαρα σε βλεπω, αμα πιανουν τα χερια σου.. Μπραβο και καλη συνεχεια! Τι ψαρια θα σκέφτεσαι να βαλεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 22 Ιανουαρίου 2012 #14 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Γιαννο καταλαβα πιστευω τη θελεις να κανεις, σκεψου ομως το θεμα περι οξυγονωσης! Αν σκεφτεσαι για αεραντλια κοιτα μην σου εγκλωβιζεται αερας απο κατω απο το τζαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 22 Ιανουαρίου 2012 Author #15 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Επ!! Πως και μου ξεφυγε!! Αντε μια χαρα σε βλεπω, αμα πιανουν τα χερια σου.. Μπραβο και καλη συνεχεια! Τι ψαρια θα σκέφτεσαι να βαλεις?? Θα βάλω ένα ζευγάρι χρυσόψαρα Bluckmoor, η μπλακμουρίνα εγκυμονεί! Μετά την γέννα θα αφαιρέσω τους γονείς και θα αφήσω μόνο τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 22 Ιανουαρίου 2012 #16 Share 22 Ιανουαρίου 2012 ωραια αυτα που βλεπω με τοσους diyαδες το φορουμ βλεπω να κλεινουν τα εργοστασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 22 Ιανουαρίου 2012 Author #17 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Γιαννο καταλαβα πιστευω τη θελεις να κανεις, σκεψου ομως το θεμα περι οξυγονωσης! Αν σκεφτεσαι για αεραντλια κοιτα μην σου εγκλωβιζεται αερας απο κατω απο το τζαμι. Rik είναι αυτό που κατάλαβες! Αν θα βάλω οξυγόνο θα είναι μέσα στο φίλτρο το οποίο θα κρέμεται στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Ιανουαρίου 2012 #18 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Το φωτιστικο τι τροφοδοσια χρειαζεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 22 Ιανουαρίου 2012 Author #19 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Τώρα το ενυδρείο βρίσκετε σε αυτό το στάδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 22 Ιανουαρίου 2012 Author #20 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Το φωτιστικο τι τροφοδοσια χρειαζεται??? 12Volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Ιανουαρίου 2012 #21 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αυτο το ειδα. Αλλα θελει καποιο ειδικο τροφοδοτικο ή οποιοδηποτε κανει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 22 Ιανουαρίου 2012 #22 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Οτι θα ειναι ωραιο δεν το συζηταω, ελπιζω μονο να μην δημιουργη προβληματα στην πραξη. Οποτε οταν με το καλο το βαλεις μπροστα κρατα μας ενημερους με την ολη εξεληξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 23 Ιανουαρίου 2012 Author #23 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αυτο το ειδα. Αλλα θελει καποιο ειδικο τροφοδοτικο ή οποιοδηποτε κανει??? Οποιοδήποτε τροφοδοτικό 12 βολτ συνεχούς ρεύματος είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Ιανουαρίου 2012 #24 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Μπραβο Γιαννο,παντα μπροσταρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 23 Ιανουαρίου 2012 #25 Share 23 Ιανουαρίου 2012 με αυτες τις διαστασεις θα ταιριαζε λιγο αλατακι μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος