MADMAX 20 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2012 καλισπερα εχο διαβασι πολλα για τα σαλιγγαργια αλλα δεν εχο καταλαβι αν ηπαρχη αρσενικο και θηλικο σαλιγγαρι μπορη καπιος μου λισι την απορια μου εφχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Από όσο ξέρω υπάρχουν είδη σαλιγκαριών τα οποία είναι αρσενικά-θηλυκά και άλλα είδη τα οποία είναι και τα 2 φύλα. Για παράδειγμα τα ramshorn snail είναι και τα 2 φύλα ενώ τα apple snail είναι μόνο αρσενικό ή θηλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 20 Ιανουαρίου 2012 καλισπερα εχο διαβασι πολλα για τα σαλιγγαργια αλλα δεν εχο καταλαβι αν ηπαρχη αρσενικο και θηλικο σαλιγγαρι μπορη καπιος μου λισι την απορια μου εφχαριστω To λεξικο μην ξεχνας. Δες εδω για τα apple http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1880 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 24 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 24 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη τα apple snail ηπαρχη θηληκο και αρσενικο ? η ηνε και τα διο μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngreek 25 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2012 (edited) δηλαδη τα apple snail ηπαρχη θηληκο και αρσενικο ? η ηνε και τα διο μαζι Ή αρσενικό ή θηλυκό Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2012 - johngreek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 27 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 27 Ιανουαρίου 2012 και ποσ το ξεχοριζουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος