ebenos 19 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα! Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τα άλατα στο δίκτυο της ύδρευσης! Συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό δοχείο 100lt που έχω πάντα μέσα απολογούμενο νερό έτοιμο για της αλλαγές μου ενώ έχω και κυκλοφορητή μέσα τα άλατα δημιουργούν στρώμα στον πάτο! Γνωρίζει κάνεις πως μπορώ να απαλλαγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Ιανουαρίου 2012 Author #2 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα ρε παιδιά? Σε λίγο με τόσο αλάτι θα κάνω reef με χρυσόψαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Θα πρότεινα να προσθέσεις κατάλληλο φίλτρο ή σύστημα αντίστροφης όσμωσης για πόσιμο νερό στην κεντρική παροχή του δικτύου σου.Το πρόβλημα ίσως δεν το έχει μόνο το ενυδρείο αλλά κι εσείς που πίνετε νερό με πολλά άλατα.Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση εδώ ώστε να πάρεις οδηγίες. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=235 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 25 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2012 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 25 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα με τον Φώτη, αν υπάρχουν τόσα άλατα δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα στο ενυδρείο αλλά και σε όσους το πίνουν, η καλύτερη λύση θα είναι αντίστροφη όσμωση ή φίλτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Θα πρότεινα να προσθέσεις κατάλληλο φίλτρο ή σύστημα αντίστροφης όσμωσης για πόσιμο νερό στην κεντρική παροχή του δικτύου σου.Το πρόβλημα ίσως δεν το έχει μόνο το ενυδρείο αλλά κι εσείς που πίνετε νερό με πολλά άλατα.Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση εδώ ώστε να πάρεις οδηγίες. http://www.aquazone....p?showforum=235 Το νερό στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς έτσι και αλλιώς δεν πίνετε! Όλοι μας καταναλώνουμε εμφιαλωμένο! Πάντως ευχαριστώ θα το ψάξω γιατί το πρόβλημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα χρυσόψαρα? Στο ενυδρείο μου προσθέτω πάντα σε κάθε αλλαγή νερού ενυδρείακο αλάτι της API! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος