guppyfull3 19 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2012 kalispera sas paidia. eimai neos xompistas 1xrono peripou.exw ena 60ari sto opoio exw mesa mono guppy k garides amano.to 8ema mou einai sto ti fyta na valw...exw 2 anoumpies mesa. exw dei polles fwto apo to forum k allou k mou aresoun polu ta topo8etimena wraio gia omorfo decor... opote exw stamparei kapoia fyta ta opoia topo8etounte se kormous k auta anaptusonte se olh thn epifania tou kormou.etsi k shmera apofasisa na paw se ena enydreiadiko me onoma sto kentro ths 8essalonikis.tous eipa ti akruvos exw ston nou mou na kanw k aftos mou edwse ena fyto-grasidi h oti einai auto telos panton k prwtwn den iksere thn onomasia k deuteron den to eida k polu prasino,pio polu kafe einai.rwtisa ton upallhlo tou katastimatos giati einai etsi k mou apanthse 8a sou dwsw k ena ygro lupasma to (Actiplant) ths aquael k 8a eisai bompa mou leei....Logo to oti den exw kanenan diko mou pou na asxolite gia na me sumvoulepsei trexo apo dw k apo kei k rwtaw san ton xazo k den mou aresei na me koitane sthn tseph gia na ta arpaksoun,,8a u8ela opois kserei na mou edeime merikes sumvoules ,idees gia futa ,grasidi pou 8elw na valw k lupasmata....euxaristw ek ton prwterwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
guppyfull3 19 Ιανουαρίου 2012 Author #2 Share 19 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 19 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 19 Ιανουαρίου 2012 Κατα αρχας καλως ηρθες στην παρεα μας και γραφε στα ελληνικα μια που ειναι κανονας του φορουμ! Το φυτο που σου δωσανε λεγεται java moss και η αληθεια ειναι οτι ειναι ψιλοταλαιπωρημενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guppyfull3 19 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 19 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ φιλε μου.Θα ηθελα να μου πεις αν μπορω να το συνεφερω, αν το λυπασμα που μου εδωσαν ειναι καλο,κ πως μπορω να το εμπλουτισω με φυτα για να το κανω ενα ομορφο τοπιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 19 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικα δεν το εχω κανει χρηση αλλα στην ουσια ειναι γενικο λιπασμα το οποιο θα κανει μια χαρα την δουλεια του. Βαζε παρα πολυ λιγο μια φορα την εβδομαδα μια που δεν εχεις πολλα φυτα και απο την αλλη αυτα τα φυτα δεν εχουν και μεγαλες απαιτησεις μια που τρεφονται απλα και απο τα αποβλυτα των ψαριων σου. Αλλα ευκολα φυτα ειναι το κερατοφυλλο, πολυσπερμα, java fern, valisneria, anubia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guppyfull3 19 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 19 Ιανουαρίου 2012 ωραια φιλε μου. κ σε τι θερμοκρασια πρεπει να τα εχω αυτα τα φυτα?? ρωταω γιατι οι ανουμπιες μου μαρενονται κ δεν ξερω τι φταιει κ να τις κανω...κ κατι ακομα,σορρυ με τις αρχαριες ερωτησεις μου!!! πως μπορω να καταλαβαινω οτι καποιο φυτο που θελω να αγορασω να ειναι υγειες κ καλο,για να μην μου πουλανε οτι να ναι??ευχαριστω για τις συμβουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 19 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2012 καλως ηρθες κι απο μενα! Απο φωτισμο τι εχεις?? Οτι θερμοκρασια κρατας και τα ψαρια σου 26 βαθμους περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
guppyfull3 19 Ιανουαρίου 2012 Author #8 Share 19 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω Στεφανε.8w 220v 240v 50Hz ειναι ο φωτισμος. αυτην που ειχε οταν το πηρα φιλε Στεφανε...η θερμοκρασια του ενυδρειου μου ειναι 26 περιπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guppyfull3 19 Ιανουαρίου 2012 Author #9 Share 19 Ιανουαρίου 2012 και κατι ακομα φιλε Στεφανε.μπορεις να μου πεις ενα μαγαζι της Θεσσαλονικης που μπορω να αγοραζω καλα φυτα ψαρακια κλπ,εσυ 8α εισαι καλυτερα ενημερωμενος απο εμενα για καταστηματα στην πολη...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέφανος 21 Ιανουαρίου 2012 #10 Share 21 Ιανουαρίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=83 εδω περα εχει ενυδρειακα καταστηματα της θεσσαλονικης που εχουν φυτα και οτι αλλο χρειαστεις. Ο φωτισμος σου ειναι πολυ λιγος για φυτα. Πρεπει να βγαλεις 0,4-0.6 watt ανα λιτρο για να εισαι οκ. Διαβασε και αυτο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=56782 θα σε βοηθησει. Υπηρχε καπου ενα αρχειο με φωτισμο και φυτα αλλα δε μπορω να το βρω ισως φανεις πιο τυχερος ... Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου Κατι τελευταιο, ειναι στρωμενο το ενυδρειο? στο φιλτρο σου τι υλικα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 21 Ιανουαρίου 2012 #11 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Για αρχη θα μπορουσες να κανεις μια παρουσιαση του ενυδρειου σου. Μετρησεις του νερου κανεις; Ζητα κερατοφυλλο το οποιο δεν το φυτευεις κ ειναι ευκολο φυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
like 22 Ιανουαρίου 2012 #12 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Επίσης ένα φυτό πριν το επιλεξεις κοιτά το χρώμα του και κατα πόσο είναι υγιές και όχι μαραμενο αλλα πολυ σημαντικός παράγοντας είναι ο φωτισμός.περιπου χρειάζεσαι 0,5-0.8 w ανα λίτρο βέβαια είναι ανάλογα τι φυτα έχεις σκεφτεί να βάλεις και καλο θα ήταν για αρχή να ξεκινήσεις με εύκολα φυτα όπως ανουμπιες βαλισνεριες κ.α.Το φυτο που διαλέξεις δεν είναι ένα απο τα πιο εύκολα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος