Jump to content

Υλικα Φίλτρου

steliosv

Recommended Posts

Τώρα π έστηαα το ενυσρειο ξανά, κρατησα τ υλικα που είχα πριν στο φιλτρο. Τ ενυδρειο είχε να δουλέψει ενα χρονο. Ξεκινησα την διαδικασία στρωσίματος και έτσι ώστε ν μπορέσω ν βάλω ψαρια μολις ειναι έτοιμο. ο λογος π δεν εβαλα νεα υλικα αφου το στρωνω απο την αρχη ειναι κυριως για οικονομικους λογους ετσι ωστε ν μπορεσω ν παρω τ τεστακια, λαμπεσ, διακοσμο, αμμο κτλ κτλ... και σκεφτομαι οταν μπουν τ ψαρακια π θα ειναι στρωμενο το φιλτρο απλα ν αλλαξω τ μισα υλικα κ μετα απο κανενα μηνα ν αλλάξω τ αλλα μισα; τωρα στο φιλτρο εχω βιολογικα υλικα μονο. μου ειπαν σε εβα πετ σοπ οτι καλο ειναι ν βαλω κ λιγα μηχανικα. εσεις τι λετε;

Γτ να αλλαξεις μετα τα υλικα του φιλτρου σου?Κρατα τα ιδια και απλα βαλε και κανενα σφουγγαρι για μηχανικο καθαρισμα.Να ξερεις οτι τα υλικα που ειχες αν δεν τα εχεις πλυνει με νερο βρυσης εχουν τα βακτηρια πανω τους οπωτε το ενυδρειο σου θα στρωθει πιο γρηγορα τωρα.

οταν καθαρισα το ενυδρειο τ επλυνα ολα μ νερο βρισεις... τ ενυδρειο ηταν εκτος πριζας για ενα χρονο... βεβαια τ νερο δε το ειχα αδειασει... απλα ειπα ν τ αλλαξω γιατι ειναι περιπου 1,5 χρονο π εχω τ υλικα αυτα... ισως και 2 χρονια... απλα τον εναν χρονο ηταν κ σε αδρανεια το ενυδρειο

Φίλε μου, αν δε σου είναι κόπος γράφε σε σωστά και ολόκληρα ελληνικά για να μπορούμε να παρακολουθούμε πιο εύκολα και εμείς οι μεγαλύτεροι.

Το θέμα μεταφέρεται στη σωστή κατηγορία :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...