MADMAX 17 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Βλεπο πουλουσ οτι εχετε τα βασικα σασ ενιδρια αλλα βλεπο ολι οτι γραφετε οτι εχετε και ενα μικρο ενιδριακι για τησ γαριδεσ Η γαριδα βοι8αι σε κατι η απλα τησ εχετε επιδι ηνε ομορφεσ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 17 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Οι γαρίδες είναι απίστευτα όμορφες, και αυτός είναι ο λόγος που κάποιος μπορεί να έχει ένα μικρότερο ενυδρείο μόνο γι αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 17 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 17 Ιανουαρίου 2012 ηνε πολι ομορφεσ αλλα δεν ηχερα οτι πανε αγοραζουνε για να κανουνε αναπαραγογι . Τη περιπου κλιμα χριαζετε για να ζηση μια γαριδα πρεπη να ηνε ενα ενιδριο φιτε μενο .η δεν χριαζετε και να εχη μπολικα ξηλλα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanAuberjim 18 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Εγώ τις έχω στο κύριο ενυδρείο για ομορφιά. 3 κόκκινες, 6 μαυρο/μπλε (τρώνε υπολείμματα τροφής από τον βυθό), και 2 διάφανες με βούλες (αμάνο) για να τρώνε την άλγη πάνω από τα φυτά μου. Τα ψάρια μου είναι μικρά και δεν τρώνε γαρίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 18 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 18 Ιανουαρίου 2012 τη βαθμουσ ζη το γαριδακι ποσ ζεβγαρονουνε ποσ χεχοριζισ απο αρεσενικο απο 8ιλικο ποσ καταλαβενησ οτι γενανε και ολα τα σχετικα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Διάβασε εδώ : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=43477 και ρώτα ότι απορίες έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Φίλε MADMAX θα σε παρακαλούσα να γράφεις πιο καθαρά και σωστά. Ευχαριστώ! Αν δεν μπορείς να σου στείλω ένα λινκ για λεξικό στον FireFox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 18 Ιανουαρίου 2012 Author #8 Share 18 Ιανουαρίου 2012 ναι αν γηνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 18 Ιανουαρίου 2012 ναι αν γηνετε https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 18 Ιανουαρίου 2012 Author #10 Share 18 Ιανουαρίου 2012 εφχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος