isildur_13 17 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Πρωτη προσπαθεια σημερα με το φιλο το Vag να βγαλουμε καποια μικρα demasoni... και ειλικρινα ΤΖΙΦΟΣ.... τα ψαρακια ηταν αταιστα για 2 μερες και ομως ουτε που δοκιμασαν να μπουν στην παγιδα...! φυσικα με αποχη δε το συζηταμε καν να πιασουμε τετοια διαολια.... τι προτεινεται παλιοι και εμπειροι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 17 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2012 χαμηλοσε την σταθμη και ξαναπροσπαθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Επ... να χαμηλωσω τη σταθμη??? για ποιο λογο?? ενδιαφερον ακουγεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 17 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 17 Ιανουαρίου 2012 το κυνηγας σε λιγοτερα λιτρα του μειωνεις τον δρομο προς τα πανω και γενικα περνεις το πανω χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 17 Ιανουαρίου 2012 αααα καταλαβαινω τη λογικη σου... αλλα τα ενδιαιτηματα των demasoni ειναι οι πολλες πετρες... μεσα στο ενυδρειο εχω πανω απο 80 κιλα πετρα.. σχεδον μεχρι πανω...! ειναι αδυνατο να τα προσπαθησω με αποχη...! δεν υπαρχουν ελευθερες γωνιες να στριμωχτουν και να πιαστουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 17 Ιανουαρίου 2012 ενας φιλος απο εδω μεσα,οταν ξεστησε το αφρικανικο του ειχε σβυσει ολα τα φωτα του δωματιου και του ενυδρειου και χρησιμοποιουσε την RGB που ειχε στο κοκκινο φως και τις επιασε αμεσσως....τωρα εσυ αν δεν εχεις RGB δοκιμασε φακο με οκκινα λεντακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 17 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2012 χμμμ δεν μπορεις με μια αποχη! με παραπανω? πχ 2-3-5 αναλογα ποσα ατομα βρεθουν να σε βοηθησουν να τους κλεισεις τον δρομο απο ολες τις μεριες! αν εχεις πολλες τρυπες αστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 17 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Είναι ένας λόγος για τους οποίους δεν προτείνω το κόλλημα των πετρών με σιλικόνη σε αφρικάνικα ενυδρεία... Εάν όλοι οι μέθοδοι (παγίδες...) εξαντληθούν, τότε μένει ο τελευταίος, να βγάλεις δηλαδή κάποιες πέτρες και να ξαναπροσπαθήσεις να τα πιάσεις. Μόλις ολοκληρώσεις την διαδικασία, τις ξανατοποθετείς στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios816 17 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 17 Ιανουαρίου 2012 ψαροντουφεκο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios816 17 Ιανουαρίου 2012 #10 Share 17 Ιανουαρίου 2012 πες του βαγγελη να βαλει μασκα και να μπει ξερει αυτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Ιανουαρίου 2012 Author #11 Share 17 Ιανουαρίου 2012 εδω ειμασταν και δεν μου βουταγε.... αμα βγαλω ολες τις πετρεςςς παει... τελειωσα!! δεν ειναι κολλημενες αλλα φυσικα και δεν μετακινουντε...! οσον αφορα το ledaki μου το ανεφερε και ο Βαγγελακος.. ειναι η επομενη προσπαθεια να δω τι μπορω να κανω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 17 Ιανουαρίου 2012 #12 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Αυτό με την στάθμη σίγουρα δεν θα βοηθήσει..ούτε οι πολλές απόχες μιας και με το που μπει η πρώτη στο ενυδρείο κρύβονται όλα! Τα ψάρια δύσκολα θα μπουν σε παγίδα γιατί είναι μόνιμα χορτάτα με τόση άλγη στο ενυδρείο..οπότε δεν ρισκάρουν για λίγο ακόμα φαΐ.. Τελευταία λύση για μένα το κόκκινο ledακι με σβηστά φώτα ..μιας και το να ξεστηθούν οι πέτρες το αποκλείουμε... Ας ακουστούν και άλλες γνώμες πάντως...ότι σας περνάει απτο μυαλό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 17 Ιανουαρίου 2012 #13 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Πως ψαρευει ο Chuck Norris ? Eσυ εσυ κι εσυ εξω !!! Αυτος ειναι η λυση στο προβλημα σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Ιανουαρίου 2012 Author #14 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Και δεν μπορω να τον βρω κιολας τον Chuck... αυτος βρισκει εμενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Ιανουαρίου 2012 #15 Share 18 Ιανουαρίου 2012 περιμενουμε νεα σου,,,,οντως τα ατιμα ειναι απιστευτα γρηγορα,,,σε καποι σαιτ του εξωτερικου σε 500 λιτρα δεν μπορουσαν να τα πιασουν και χωρις πετρες,,,,χαχααχαχ και ελεγε συγκεκριμενα,,,, ''μετα απο πολλες πεοσπαθειες και εχοντας κανει τα παντα,,,δεν ηξερα ποιος εχει πιο πολυ αγχος,,,,το ψαρι η εγω?''αχαχαχχαχαχαχαχα ενας αλλος εκανε μια κατασκευη απο διχτυ και σιτα παραθυρου και τα εγλωβιζε σε μια γωνια,,,,χωρις να υπαρχει κινδυνος τραυματισμου,,,,δες παρακατω,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Ιανουαρίου 2012 #16 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Μην το ψαχνετε καθολου,αν δεν μειωθει η σταθμη ,και δεν βγουνε η πετρες ,ψαρια δεν πιανετε.Τι να πω εγω που περσι για να πιασω τα μωρα ξεστησα 7οοαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 18 Ιανουαρίου 2012 #17 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Μην ξεστησεις το ενυδρειο,δοκιμασε πρωτα με led κοκκινο. Να υπαρχει απολυτο σκοταδι ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 Ιανουαρίου 2012 #18 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Αφησε το ενυδρείο να εξελιχτεί μην το ταλαιπωρείς και τι έγινε δηλαδή που έχει κάποια ψάρια παραπάνω .Παρόλα αυτά χρησιμοποιήσε κάποια από τις μεθόδους που σου λένε τα παιδιά πιο πάνω ,απο κει και πέρα χρειάζεται πολλή υπομονή.Παλιά με τις mbuna έβαζα ψαροπαγίδα και περίμενα αρκετά. Πάντως σου το λέω ξανά ,αστο ενυδρείο να τρέξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιανουαρίου 2012 Author #19 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Κυριε Σωκρατη ενδιαφερον αυτο που μου λετε και φυσικα και το πιο ευκολο για μενα! αλλα εχω ηδη μια φουσκωμενη.. και λογικα... θα αρχισω να χανω ψαρια... ή μηπως κανω λαθος και ταλαιπωρω τον εαυτο μου?? Αυτο με το led παντως θελω να το δω.. βγαλω δε βγαλω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 Ιανουαρίου 2012 #20 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Κυριε Σωκρατη ενδιαφερον αυτο που μου λετε και φυσικα και το πιο ευκολο για μενα! αλλα εχω ηδη μια φουσκωμενη.. και λογικα... θα αρχισω να χανω ψαρια... ή μηπως κανω λαθος και ταλαιπωρω τον εαυτο μου?? Αυτο με το led παντως θελω να το δω.. βγαλω δε βγαλω...! Γιατί να αρχίσεις να χάνεις ψάρια ; καινούργιο ενυδρείο,όσον αφορά τις γέννες , αφού ακόμα οι γέννες είναι στην αρχή αστο λίγο να τρέξει και βέβαια κάποια στιγμή θα βγάλεις αν θέλεις αλλά εγώ το θεωρώ οτι είναι λίγο νωρίς ακόμα.Το ζήτημα με το κόκκινο λεντ έχει ενδιαφέρον γιατί ηδη έχει εφαρμοστεί με καλά αποτελέσματα ,δεν χάνεις εφόσον θέλεις, να το εφαρμόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 18 Ιανουαρίου 2012 #21 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ με το Σωκράτη. Κάποτε είχα κι εγώ το ίδιο άγχος, να βγάλω τα μικρά, μην αυξηθεί ο πληθυσμός, να σωθούν όσα πιο πολλά κλπ. Δεν έχει νόημα. Περισσότερο κακό κάνεις με την αναταραχή που αναπόφευκτα δημιουργείται με τη διαδικασία της αιχμαλωσίας. Άστο να τρέξει. Είναι ακόμη νωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιανουαρίου 2012 Author #22 Share 18 Ιανουαρίου 2012 ειναι φυσικα οτι πιο ευχαριστω για μενα αυτο και οτι πιο βολικο... απλα σε 4 μηνες ειχα 4 γεννες... απο 10 αρχικα ψαρια εχω περιπου 40 πλεον... φυσικα μικρα...! για να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 18 Ιανουαρίου 2012 #23 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ και με τον κ.Σωκράτη και με τον Andrea..αλλά τα ψάρια στο ενυδρείο του είναι πολλά μπορώ να πω!Πάνω από 40 σε αριθμό και με 2 μπουκωμένες έτοιμες να ανεβάσουν τον πληθυσμό.. Οπότε γιαυτό θα ήταν καλό να βρει κάποια λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 18 Ιανουαρίου 2012 #24 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Άλλη μια λύση για να μην επιβαρυνθεί και άλλο το ενυδρείο είναι να βγούν οι δύο μπουκωμένες θηλυκές και να μπούν σε άλλο ενυδρείο και να τα ελευθερώσουν.Στο δικό μου που δεν ήθελα να πειράξω τίποτα την λύση την έδωσε η μαμά φύση και επέζησαν μόνο δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 18 Ιανουαρίου 2012 #25 Share 18 Ιανουαρίου 2012 Άλλη μια λύση για να μην επιβαρυνθεί και άλλο το ενυδρείο είναι να βγούν οι δύο μπουκωμένες θηλυκές και να μπούν σε άλλο ενυδρείο και να τα ελευθερώσουν.Στο δικό μου που δεν ήθελα να πειράξω τίποτα την λύση την έδωσε η μαμά φύση και επέζησαν μόνο δύο. Ειδικά αυτές άντε πιάστες που κρύβονται όλη την ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος