takis21 17 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2012 πιο ειδος απιστο ειναι και το φυλο του το κυριοτερο, μου το εδωσαν για apistogramma viejeta σορυ για τις φωτογραφιες δεν ειναι πολυ καθαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου αν μπορείς βγάλει καλύτερες φωτο είναι δύσκολο να καταλάβουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis21 24 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2012 καλυτερες ισως Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 26 Ιανουαρίου 2012 καλυτερες ισως Οι τελευταίες που έβαλες είναι μόνο απο ένα ψαρι;;Εμένα για αρσενικο μου κάθεται Τι μέγεθος έχουν;Αν είναι viejita είναι πολύ μικρής ηλικίας Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλα στα ταλαιπωρημένα apistogramma δύσκολα ξεχωρίζεις το φίλο τους για αυτο πάντα ότι λέω στο λέω με επιφύλαξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis21 26 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 26 Ιανουαρίου 2012 ενα ψαρι ειναι , ηλικια δεν ξερω , πρεπει να ειναι 5-6 εκατοστα ειχα παρει ζευγαρι αλλα το αλλο ψοφησε το εχω σε 260 λιτρα με τους δισκους μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Αρσενικο πρέπει να είναι Κανε υπομονή και με τις κατάλληλες συνθήκες θα βγάλει χρώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος