underwater 8 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2006 Ασχολουμαι χρονια με το χομπι και εχω ενθουσιαστει με το aquazone γιατι οι πληροφοριες που παρεχει το site ειναι ποικιλες και πολυ ενδιαφερουσες!!! Μεχρι τωρα οι γνωσεις μου ηταν λιγες. Ημουν ενημερωμενος απο καποια διαφημιστικα prospectus διαφορων εταιριων και ενα βιβλιο γυρω απο τα ενυδρεια που ειχε πεσει στα χερια μου αλλα εγραφε λιγα πραματα... Το site μου λυνει αποριες και με βοηθαει να διευρυνω τις γνωσεις μου γυρω απο το χομπι. Χαρηκα για την γνωριμια! Καλως σας βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 8 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2006 καλώς ήλθες στο Aquazone "κάτω από το νερό"...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 8 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2006 Καλως Ηρθες στην Παρεα..και.. καλο διαβασμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 8 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 8 Δεκεμβρίου 2006 #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2006 Καλωςηρθες στην παρεα!! Καλη διαμονη και καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 8 Δεκεμβρίου 2006 #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2006 καλως ορισες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 8 Δεκεμβρίου 2006 #7 Share 8 Δεκεμβρίου 2006 καλως ηλθες και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 9 Δεκεμβρίου 2006 #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 9 Δεκεμβρίου 2006 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2006 Καλως ορισες στο ΑΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 9 Δεκεμβρίου 2006 #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2006 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 10 Δεκεμβρίου 2006 #11 Share 10 Δεκεμβρίου 2006 Καλως τον και καλη συνεχεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Δεκεμβρίου 2006 #12 Share 10 Δεκεμβρίου 2006 Καλώς όρισες φιλέ και καλή διαμονή στο φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 15 Δεκεμβρίου 2006 #13 Share 15 Δεκεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε underwater ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
underwater 15 Δεκεμβρίου 2006 Author #14 Share 15 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος