baggelis 16 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα!!! εχω δυο σαλιγκαρια δεν ξερω την ονομασια τους( ειναι κιτρινα μεγαλα) και σημερα που ειδα το ενυδρειο το ενα ειχε βγει απο το κελυφος και ειχε ψοφησει.. μπορειτε να μου πειτε γιατι εγινε αυτο? υπαρχει περιπτωσει να εγινε απο την πεινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 16 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες για το ενυδρείου σου, αν έχεις τίποτα μετρήσεις, κτλ. Καλό θα ήταν να το βγάλεις και να το πετάξεις διότι πέρα από τη μυρωδιά που θα διαπιστώσεις θα σου ανεβάσει τα επίπεδα της αμμωνίας στο ενυδρείο σου, που μπορεί στρεσσάρει τους υπόλοιπους συγκατοίκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggelis 17 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 17 Ιανουαρίου 2012 φιλε συγνωμη που απαντω καθηστεριμενα.το ενυδρειο τρεχει 1 χρονο ειναι 100 λιτρα φυτεμενο με ντοματιες και ανουμπιες.εχω ξιφοφορους και ζεμπες γατοψαρα στο βυθο και εναν καθαριστη.τωρα η μετρησεις NO3 10 NO2 O KH21 d PH7,2 μετρισης με ακουα στηκ ελπιζω να τα εγραψα σωστα αλλαγη νερου πρην 2 μερες το 1/3 του ενυδρειου και καθαρισμα φιλτρου και βυθου. το εβγαλα μετα απο 2 ωρες που το ειδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Οι μετρήσεις είναι πριν την αλλαγή ή μετά;Το φίλτρο ελπίζω να το καθαρίζεις με νερό ενυδρείου... Τα στικ να ξέρεις οτι δεν είναι πολύ αξιόπιστα αλλά μια γενική εικόνα τη δείχνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggelis 17 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 17 Ιανουαρίου 2012 η μετρισεις ειναι μετα απο την αλλαγη. το φιτρο μου πρεπει να θελει αλλαγη το σφουγγαρι γιατι γεμιζη πολυ γρηγορα δεν ηξερα οτι πρεπει να το πλενω με το νερο του ενυδρειου και το επλενα με το νερο της βρυσης.το εχω κανει αρκετες φορες αυτο μπορει να επιρεασε το σαλιγκαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 17 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Μήπως απλά "ήταν η ώρα του"; Αν ήταν αρκετά μεγάλο τότε ίσως να ήταν η φυσική του κατάληξη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος