billysikos 16 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια πητε μου λιγο την διαδικασια της αλλαγης του νερου γιατι εχω την εωτιποση οτι την κανω λαθος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 16 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2012 βάζεις την ποσότητα που θέλεις να αλλάξεις μέσα σε ένα βαρέλι προσθέτεις αντιχλώριο όσο χρειάζεται για την ποσότητα που αλλάζεις, αφήνεις για μία ωρίτσα με κυκλοφορητή και θερμαντήρα μέσα στο βαρέλι για να πάρει ίδια θερμοκρασία με το ενυδρείο σου και κάνεις την αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 16 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 16 Ιανουαρίου 2012 Εγω βαζω το νερο στο βαρελι μια μερα πριν με αντιχλωριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 16 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2012 αν εχεις κυκλοφορητή μέσα δεν κάνεις κάτι κακό. Αρκεί να μην είναι στάσιμο το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billysikos 16 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 16 Ιανουαρίου 2012 εγω στον μονομαχο μου που το εχω σε 20 λιτρα ενυδρειο του κανω καθε εβδομαδα αλαγη το 30% γεμιζω μια λεκανιτσα με νερο απο την προηγουμενη μερα με αντιχλωριο φυσικα το ανακατεβω λιγο και ειμαι ετοιμος να το αλλαξω την επομενη μερα..αυτα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 16 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 16 Ιανουαρίου 2012 (edited) στο μπαλκονακι που εχω την βαρελα με τετοιο κρυο για να πιασει την σωστη θερμοκρασια θελει 2 θερμαντηρες και φυσικα κανενα 16ωρο πιο πριν......(στα 300 λιτρα που ειναι το βαρελι)... Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2012 - iliascryptic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 17 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2012 στο μπαλκονακι που εχω την βαρελα με τετοιο κρυο για να πιασει την σωστη θερμοκρασια θελει 2 θερμαντηρες και φυσικα κανενα 16ωρο πιο πριν......(στα 300 λιτρα που ειναι το βαρελι)... Για να καταλάβω: βλέπω στο προφίλ σου 460 λίτρα και αλλάζεις τα 300? Έπειτα δεν μπορείς τη μέρα που είναι για αλλαγή να τη βάλεις μέσα? Με μια καλή προετοιμασία πιστεύω ότι σε 1 το πολύ 2 ώρες είσαι έτοιμος. Και μέσα θα έχεις άλλη θερμοκρασία οπότε δεν απαιτούνται 2 θερμαντήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 17 Ιανουαρίου 2012 (edited) Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν το νερό "βρύσης" παραμείνει στάσιμο για 1-2 ημέρες. Για παραπάνω, θα πρότεινα και εγώ έναν κυκλοφορητή. Με βάση όσα έχω διαβάσει χωρίς να έχω κάποια άλλη "κακή" εμπειρία. Αν το νερό είναι από Α/Ο μπορεί να παραμείνει στάσιμο για πολύ περισσότερο χρόνο, αν φυλάσσεται σωστά. Σκεπασμένο καλά και σε σκιερό μέρος. Εξίσου σημαντικό με το αντιχλώριο, είναι το νερό της αλλαγής να μη προκαλεί σημαντική μεταβολή στη θερμοκρασία του ενυδρείου. Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2012 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billysikos 17 Ιανουαρίου 2012 Author #9 Share 17 Ιανουαρίου 2012 ειναι το Α/Ο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 17 Ιανουαρίου 2012 #10 Share 17 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια πητε μου λιγο την διαδικασια της αλλαγης του νερου γιατι εχω την εωτιποση οτι την κανω λαθος.. μια συζητηση που ειχε γινει παλαιοτερα για την αλλαγη νερου http://www.aquazone....63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billysikos 17 Ιανουαρίου 2012 Author #11 Share 17 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος