seaman1985 15 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδια , έχω μια ερώτηση... Εχω 2 Vallisneries και 2 Bacopa monieri στο ενυδρειο μου τον τελευταιο καιρο μου έχει παρουσιασθει τριχοειδής άλγη και πράσινα στίγματα δεν έχω καθόλου συστημα CO2 γιατι ήθελα να το αποφύγω μήπως τελικά ειναι αναπόφευκτο η αγορα μιας τέτοιας αγορας? Σημειωση δεν επιθυμώ να το κάνω ζούγλα ισως να προσθέσω αλλα 3-4 ευκολα φυτα. Τι να κανω για να απαλλαγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 15 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Για τα φυτα που εχεις και για ακομα 3-4 δεν χρειαζετε το co2 .οσο αφορα την τρηχοειδη αλγη μαλλον την εχεις στα φυλλα τησ Vallisneries που ειναι κατω απο την λαμπα και μενα κλαδεμα εχεις ξεμπερδεψει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
seaman1985 16 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 16 Ιανουαρίου 2012 ναι ακριβώς η Vallisneria εχει την περισσοτερη τριχοειδη άλγη.οπου και να την κρύψω όμως πάλι θα ειναι κατω απο την λάμπα.μπορώ να κάνω κάτι αλλό για να το αντιμετωπίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος