maverick26 15 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου Αφρική λίμνη Malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):100cmX40cmX50cm Συνολικά Λίτρα:200lt Οργανισμοί Φυτά:Valisneria,Anubia Ψάρια: Διακοσμητικά υλικά Πέτρες:Ηφαιστειακές Βυθός:Χαλίκι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 Τ5 40w Διάρκεια φωτισμού:8 Ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:Fluval 205 Συντήρηση Αλλαγές νερού:2 φορές το μήνα 1/3 Άλλες ρουτίνες συντήρησης:1 φορά την εβδομάδα καθάρισμα των τζαμιών, σκούπα βυθού ηλεκτρική Eihem Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios816 15 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου Αφρική λίμνη Malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):100cmX40cmX50cm μικρο για τα ειδη σου Συνολικά Λίτρα:200lt Οργανισμοί Φυτά:Valisneria,Anubia Ψάρια: Διακοσμητικά υλικά Πέτρες:Ηφαιστειακές δεν ειναι ασβεστολιθικες = χαμηλο ph Βυθός:Χαλίκι χρειαζεσαι αμμο με αραγωνιτη Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 Τ5 40w υπερβολη Διάρκεια φωτισμού:8 Ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:Fluval 205 οκ Συντήρηση Αλλαγές νερού:2 φορές το μήνα 1/3 Άλλες ρουτίνες συντήρησης:1 φορά την εβδομάδα καθάρισμα των τζαμιών, σκούπα βυθού ηλεκτρική Eihem γραψε και της μετρησης σου αν θες και τι τροφες ταιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios816 15 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 15 Ιανουαρίου 2012 επεισεις πρεπει να διαλεξεις mpuna η haps μαλλον mpuna στα λιτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick26 15 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 15 Ιανουαρίου 2012 pH:8.4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Μέση Θερμοκρασία (°C):24 Δεν έχω άλλα test και εδώ και ένα χρόνο που τρέχει το ενυδρείο δεν έιχα καμιά απώλεια που να οφείλετε στο νερό μόνο από λάθος επιλογές ψαριών είχα 2-3 απώλειες. Τα τεστ αυτά τα κάνω μία φορα το μήνα και οι συγκεκριμένες τιμές είναι πριν 3 μέρες περίπου. Τώρα όσο για το ότι χρειάζομαι αμμο με αραγωνιτη έχεις δίκιο και το ξέρω και κάποια στιγμή στο μέλλον που θα βρώ όρεξη και χρήμα θα το κάνω.Κατα τα άλλα το στήσιμο με της πέτρες και τα φυτά πως σας φαίνεται? Χρειάζετε να αλλάξω κάτι (να αφαιρέσω ή να προσθέσω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Όσον αφορά το στήσιμο των πετρών, έχω να σου πώ πως είναι σχετικά μεγάλες και δεν προσφέρουν τις απαραίτητες κρυψώνες για τα πετρόψαρα σου! Καλό θα ήταν να διώξεις τα haps σου και να αφήσεις τα Mbuna διότι τα άλλα θέλουν περισσότερο χώρο! Και βάλε περισσότερες μικρές πέτρες ώστε να δημιουργηθούν κρυψώνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 15 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 15 Ιανουαρίου 2012 ναι φιλε μου εχουν δικιο τα παιδια...το ενυδρειο σου οπτικα μου αρεσει πολυ...αν θες να το πας ενα βημα πιο μπροστα ομως πρεπει να βαλεις και ειδη που συμβαδιζουν μεταξυ του αλλα και στα λιτρα που πρεπει... το βενουστους και το κριπτοκαρα μουρι πρεπει να φυγουν γιατι ειναι haps και ειναι θυρευτες και θελουν τα διπλασια λιτρα. τα λαμπιντος ειναι ιδανικα και οριακα για αυτα τα λιτρα... στην τελευτεα φωτο αυτα τα 2 ψαρια μου φενονται αμαζονιου...δεν ειμαι συγουρος τι ειναι... φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος