kylafoukos 13 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 13 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια, εδω και κανα 2 εβδομαδες προσεξα οτι το ενα απο τα 2 σκαλαρια μου εχει βγαλει κατι μαυρο χαμηλα (δεν το ειχε πριν!). γνωριζει καποιος τι ειναι? επιπλεον, τα χρωματα του ειναι φυσιολογικα? σε καποια σημεια ειναι πιο ασημι και σε αλλα λιγοτερο. προσφατες μετρησεις δεν εχω μιας και το ενυδρειο "τρεχει" περισσοτερο απο χρονο ομαλα και δεν χρειαστηκε να κανω κατι... συνυπαρχει με αλλο ενα σκαλαρι χρυσαφι και 2 gurami blue. το αλλο σκαλαρι ειναι λιγο επιθετικο προς ολα τα ψαρια αλλα χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα πλεον... τροφη: sera βασικη τροφη. θερμοκρασιες: 26-29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 14 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2012 πολυ πιθανον να είναι το οργανο αναπαραγωγής του ψαριου, Στην πρωτη φωτογραφία δεν φαινεται ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylafoukos 14 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 14 Ιανουαρίου 2012 ναι η πρωτη ειναι μονο και μονο για το χρωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylafoukos 17 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 17 Ιανουαρίου 2012 παιδια ανησυχω λιγακι... το ψαρι φαινεται να ειναι μια χαρα, κινειται και τρςει μια χαρα αλλα το πτερύγιο στην ουρα εχει αρχισει να σκιζεται λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 17 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 17 Ιανουαρίου 2012 δυστηχως, εγω απο τις φωτογραφιες δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Ισως βοηθουσε αν εβγαζες παλι φωτογραφιες, οσο το δυνατον πιο καθαρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος