Jump to content

Απατη

Recommended Posts

Εκανα την μα....α να αλαξω παροχο ρευματος και πηγα στην Hellaw power.ΑΠΑΤΗ!!!!!!!!Μου ειρθε εκαθαριστικος δυμηνου 1200e :bigemo_harabe_net-87: .Θα τρελαθουμε τελειος?Με τις ειδιες kw στη ΔΕΗ πληρωνα 500e το τετρανηνο

Συγνωμη που γινομαι αδιακριτος...σε καστρο μενεις?! Γιατι και τα 500 μου ακουγονται παρα πολλα!

Συγνωμη που γινομαι αδιακριτος...σε καστρο μενεις?! Γιατι και τα 500 μου ακουγονται παρα πολλα!

Σε καστρο 80 τετραγωνικα

Εκαθαριστικος 500 ευρω?! μηπως ειναι και το χαρατσι μεσα βρε φιλε μου!

Μήπως είναι μαζί με την έκτακτη εισφορά ακινήτων που έχουν βάλει στην ΔΕΗ γιατί είναι αστρονομικό το πόσο αυτό όπως και των πεντακοσίων!!! Εγώ σε ένα σπίτι 150 τετραγωνικών πληρώνω συνήθως το τετράμηνο γύρω στα τετρακόσια ευρώ εκτός από τον τελευταίο που μου ήρθε και είχε την πρώτη δόση της έκτακτης εισφοράς και ήταν φουσκωμενος.

Εκαθαριστικος 500 ευρω?! μηπως ειναι και το χαρατσι μεσα βρε φιλε μου!

Οχι το χαρατσι ειναι παρελθον ποια

αν στα χρηματα που λες δεν ειναι το χαρατσι, μηπως ειναι καμια προκαταβολη μεσα, οπως γινεται στους νεους συνδρομητες κινητης τηλεφωνιας? βλεπεις τι γραφει η αναλυση της καταναλωσης?

Ε δεν γινεται 80 τμ σπιτι να εκαψε ρευμα 1200 ευρω... Κατι συμβαινει... Ψαξτο πριν το πληρωσεις!

αν εχει 1000 λιτρα με δισκους και το σπιτι μπαζει απο παντου, θα σου πω εγω πως καιγονται για πλακα το χειμωνα και σε 10 τετραγωνικα αποθηκη.

Ειπαμε να μιλησουμε σε πραγματικες διαστασεις ομως...Μπορει να εχει το ενυδρειο που λες στο μπαλκονι και για να κραταει θερμοκρασια να εχει 30 θερμοστατες των 600W... Do the maths... :P

Στο τηλ που μηλησα μαζι τους,ο τελευταιος απο αυτους τους μα.......ς μου ειπε,εμεις δεν μπορουμε να σας καλυψουμε με τοσες kw καλυτερα να απευθυνθειτε καπου αλλου.Τωρα μου το λες ρε μα....α μου ειρθε να του πω

Ελα τωρα μη τρελαθουμε.Πιο λογικο ειανι να σου κλεβουν το ρευμα οι γειτονες παρα να τα καψες ολα αυτα εσυ.

ο ανθρωπος λεει οτι εκαψε τις ιδιες κιλοβατωρες οπως παλια(αν καταλαβα καλα)....

δηλαδη φιλε μου τι εννοουν λεγοντας δεν μπορουμε να σε καλυψεουμε?

ο ανθρωπος λεει οτι εκαψε τις ιδιες κιλοβατωρες οπως παλια(αν καταλαβα καλα)....

δηλαδη φιλε μου τι εννοουν λεγοντας δεν μπορουμε να σε καλυψεουμε?

Το μεγαλυτερο πακετο τους ειναι αν θυμαμε καλα μεχρι 5000kw.Εγω ειμαι πανω,γυρο στις6000kw.

λοιπον... μπηκα στο σαϊτ της εταιριας και παρατηρησα τις τιμες. Πραγματι, σου δινει μια χαμηλη χρεωση για ενα πακετο καταναλωσης, αλλα αν το υπερβεις σε σκιζει κυριολεκτικα. Συγκριτικα με αυτο της ΔΕΗ, αν δεν εχεις μια σταθερη καταναλωση καθε 4μηνο, ειναι ασυμφορη. Προσωπικα, θα συμφωνησω με το τιτλο που εβαλε ο φιλος ή θα τον αλλαξω (επιεικώς) σε "κοροϊδία"

Παντως φιλε 6000 KW τον μηνα ειναι πολλα! Εγω πληρωνω το σπιτι με θερμοσηφωνα, στεγνωτηριο και τα συναφη συν το γραφειο με τα 3 ενυδρεια τα οποια το βραδυ ο χωρος δεν θερμαινεται οποτε δουλευουν και οι θερμοστατες και δεν ξεπερναω τις 2000 KW. Να διευκρινησω επισης πως το κτιριο δεν εχει καποια ιδιαιτερη μονωση, οι τοιχοι ειναι καθαρα μονο τουβλοκτιστοι.

Να το κοιταξεις, γιαιτ πληρωνεις υπερβολικα πολλα, εκτος εαν για καποιο συγκεκριμενο λογο καταναλωνεις τοσο ρευμα για τον οποιο δεν ξερουμε.

Το ρεύμα που καταναλώνεις είναι πραγματικά αρκετό αλλά η πραγματικότητα είναι οτι σε κάθε τι που υπογράφουμε πρέπει να διαβάζουμε με μεγάλη προσοχή τα ψιλά γράμματα για να έχουμε πιθανότητες να μην μας εκμεταλευτούν γιατί αυτό πλέον στις μέρες μας είναι καθημερινό φαινόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...