Jump to content

Ερωτήσεις Για Φίλτρο

GKAZI

Recommended Posts

φιλαράκια σε άλλο ποστ έχω διαβάσει για την κατασκευή diy εσωτερικού φίλτρου με τη χρήση πλαστικής σωλήνας. Οι ερωτήσεις που έχω για όσους το έχουν επιχειρήσει ή ξέρουν πέντε πράγματα περισσότερα από εμένα είναι:

1.- στην ένωση υδραυλικών που πήγα να προμηθευτώ μία 125άρα σωλήνα, μου είπαν ότι οι σωλήνες αυτές είναι για αποχετεύσεις και άφησαν επιφυλάξεις για το αν κάνουν για καθαρό νερό. Ισχύει? Μπορεί να κρύβουν κινδύνους αν περνά μέσα από αυτές το νερό του ενυδρείου ή ακόμη χειρότερα, αν είναι μέσα στο ενυδρείο ως εσωτερικό φίλτρο?

2.- η κόλληση στην τάπα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί, γίνεται με ενυδρειακή σιλικόνη ή με την κόλλα που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί? Αν βάλουμε την ειδική κόλλα δεν έχει πρόβλημα για τα ψάρια? Αν βάλουμε σιλικόνη, η ενυδρειακή μπορεί να κολλήσει πλαστικά, όπως οι σωληνώσεις ή με την πίεση θα την πετάξει?

ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις

πιθανος θα εχεις προβλημα γιατι οπως σου ειπαν οι σωληνες δεν ειναι για την δουλεια που τους θες!

πρεπει να ειναι καταληλες για ποσιμο νερο το κολιμα των σωληνοσεων γινεται με την κολλα τον υδραβλικων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...