NAZERAKIS 13 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 13 Ιανουαρίου 2012 Εβαλα χτεσ μια ledταινια της 3Μ ηταν με αυτοκολλητο αλλα σημερα το πρωι την ειδα να κολημπαει εχετε να προτεινετε κανενα τροπο στηρηξης στο καπακι . το πρωτο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι σιλικονη τι λετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 13 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 13 Ιανουαρίου 2012 Κόλλα σίγουρα για να μην κρεμάει, εγώ στην δικιά μου έβαλα ανά 5 πόντους μια σταγόνα logo στιγμής για άμεση κόλληση και σίγουρο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 13 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 13 Ιανουαρίου 2012 Αδιαβροχη ειναι; Με κολες οτι και να κανεις ολες τις εργασιες εκτος ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekoman 13 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 13 Ιανουαρίου 2012 εγω πηρα καναλακι για καλωδια εκοψα 5-6 μικρα κομματακια και τα κολλησα με σιλικονη στο καπακι ..ετσι η λεντοταινια περναει απο μεσα και μπορω οποτε θελω να τη βγαζω και να τη βαζω ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 13 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 13 Ιανουαρίου 2012 εγω πηρα καναλακι για καλωδια εκοψα 5-6 μικρα κομματακια και τα κολλησα με σιλικονη στο καπακι ..ετσι η λεντοταινια περναει απο μεσα και μπορω οποτε θελω να τη βγαζω και να τη βαζω ευκολα ΣΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 13 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 13 Ιανουαρίου 2012 Αδιαβροχη ειναι; Με κολες οτι και να κανεις ολες τις εργασιες εκτος ενυδρειου. ΝΑΙ ΠΑΝΟ ειναι αδιαβροχη δεν μπορω να βγαλω το καπακι οποτε θα καληψω το ενυδρειο οταν κολαω με μια σακουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος