vasilis82 12 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2012 Γεια. Ξερετε αν μπορω να χρησιμοποιησω χωμα απο το νερο που παρασυρει το νερο του ποταμιου και βγαινει στις εκβολες του? Για να το χρησιμοποιησω στο ενυδρειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 12 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2012 φίλε μου είσαι σίγουρος ότι δεν έχει παρασύρει και κάτι άλλο το νερό εκτός από το χώμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 12 Ιανουαρίου 2012 Ανάλογα για τι ποτάμι μιλάς και για τι ποιότητα νερού και το πόσο καθαρό είναι το ποτάμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 12 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 12 Ιανουαρίου 2012 ε, στην αρχη παρασυρει οτι σκουπιδια εχει, και μετα ειναι καθαρο. παντως απο οτι ξερω, ειναι πολυ γονιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 12 Ιανουαρίου 2012 ισως και επειδη ποτε σου δεν μαθεις και για σιγουρια,εγω θα σου ελεγα καλυτερα οχι.φανταζεσαι στο μελλον να εχεις ''περιεργους'' θανατους,και να χρειαστει να ξεστησεις τα παντα και ξανα απο την αρχη....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος