Delta 11 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει τι ακριβώς είναι οι οργανισμοί που εμφανίζονται στις φωτο; Στην πρώτη το μήκος του κελύφους είναι περίπου 5 χιλιοστά. Στη 2η ένα άσπρο σκουλήκι - το πάχος του είναι περίπου 1 χιλιοστό και μήκος 4-5 εκ. Στην 3η και 4η φωτο φαίνεται σε κόκκινο κύκλο κάτι το οποίο είναι πολύ μαλακό στο άγγιγμα, άσπρο και το έχω βρει να μεγαλώνει σε 3-4 σημεία του βράχου, αλλά και στην έξοδο του σκιμμερ μου σήμερα που τον καθάριζα. Είναι σφουγγάρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2012 (edited) στην πρωτη εικονα ειναι ενα αμφιποδο (gammarus oceanicus) στην δευτερη καποιος πολυχαιτος στην τριτη δεν μπορω να δω καλα στην τεταρτη ο σωληνας που βλεπω (στο κατω κυκλακι),μαλλον μου κανει για σπογγος (επιδη βλεπω και γυρο απο την βαση του σωληνα να ειναι ιδιο)...το πανω κυκλακι δεν το καταλαβαινω Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Στις τελευταιες φωτο μαλλον ειναι tunicates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος