antonis t83 11 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους! γνωριζει κανεις να μου πει μερικα πραγματα (απαιτησεις, βαθμο δυσκολιας, διατροφη, εμπειρια του) για το παρακατω ειδος? COLOCHIRUS ROBUSTUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Απ'οτι εχω δει δεν εχει ιδιαιτερη δυσκολια στη διατηρηση του.Φτανει τελικο μεγεθος τα 6 εκατοστα,και περιπλαναται ειτε στο βυθο ειτε στα βραχια με τις <<κεραιες>> σε προεκταση αναζητωντας πλαγκτον και ουσιες-εκκριματα απο τα ψαρια. Δεν το εχω δει ποτε σε μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω για τις πληροφοριες Στρατο! να δουμε αν καποιος εχει κ προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο ειδος. σε ερευνα που εκανα με φοβιζει οτι αν ενοχληθει απελευθερωνει τοξικες ουσιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Είναι πολύ μικρό σε μέγεθος που όσες και να αφήσει (εξαρτάτε και από το μέγεθος του ενυδρείου) δεν θα κάνει ζημιά... Στο βίντεο παρουσίασης που έχω το δεύτερο μέρος κάπου υπάρχει και αυτό... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69696 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος