Mentoras 11 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω το παρακάτω διπλό μανόμετρο και πέραν την πίσω είσοδο που έχει για να συνδέεται με την μπουκάλα (δεν φαίνεται στη photo) και πέραν του αριστερού μέρους που είναι η βαλβίδα μικρομετρικής ρύθμισης με την κάθετη έξοδο για το σωληνάκι, έχει και μια επιπλέον έξοδο από κάτω, όπως φαίνεται στη photo, που ειλικρινά δεν ξέρω για τη πράγμα είναι. Μήπως ξέρει κανείς και μπορεί να βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2012 δεν παιρνω και ορκο αλλα σαν βαλβιδα εκτονωσης μοιαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentoras 11 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Μου κάνει εντύπωση γιατί μέσα έχει ένα χοντροειδές σπείρωμα σαν να πρέπει να βιδωθεί κάτι. Ανεβάζω 3 επιπλέον photo για να φανεί καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 11 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2012 (edited) Μπορεί να είναι όντως κάποια βαλβίδα εκτόνωσης. Αυτό που μάλλον λείπει είναι το παξιμάδι-καπάκι της βαλβίδας. Δες τη φωτογραφία Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2012 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 11 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Να δυο ακόμη φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentoras 11 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Από ότι καταλαβαίνω δηλαδή το καπάκι του είναι περίπου ένα τρύπιο παξιμάδι; Αν το αφήσω έτσι λέτε να αποτελεί πρόβλημα (θα ρωτήσω κιόλας μήπως πουλάνε σκέτα καπάκια); Παρεμπίπτοντος αυτή η βαλβίδα εκτόνωσης πως ακριβώς δουλεύει; Να υποθέσω αν δεχτεί απότομα υψηλή πίεση ανοίγει προκειμένου να αποφθεχθούν συνέπειες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 19 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 μιπως ειναι δευτερη παροχη? δευτερη εξοδος δηλαδι? και καλα για να βαλεις δευτερη σωληνα? η τπτ για να μπει καποιο αλλο μανομετρο η εξοδος χωρις να περναει απο το ρυθμιστη δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως μπαίνει φιλτράκι μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentoras 21 Φεβρουαρίου 2012 Author #9 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Από πυροσβεστικά είδη που μίλησα με έναν που ήξερε από μανόμετρα μου είπε ότι λογικά είναι βαλβίδα εκτόνωσης για λόγους ασφαλείας στην περίπτωση που σκάσουν απότομα πολλά bar για να μην μου μείνει στο χέρι. Έξοδος δεν είναι σίγουρα γιατί ένα μήνα περίπου που το χρησιμοποιώ μέχρι τώρα δεν χάνει από εκεί και ούτε έχει επιπλέον διακόπτη. Για φιλτράκι δεν ξέρω, αλλά τι να φιλτράρει το CO2; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο μιας και το αέριο είναι λογικά πάντα καθαρό χωρίς υπολείμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 οπως ειδη ειχα πει, ειναι βαλβιδα εκτονωσης του αεριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Φεβρουαρίου 2012 #11 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Μου έχει τύχει σε ρυθμιστή οξυγόνου να έχει βιδωτό μεταλλικό φιλτράκι.Σε χρήση δικτύου όλο και κάτι θα περάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος