leon54 7 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω μερικές απορίες… όποιος ξέρει και έχει όρεξη απαντάει. Τα ψαράκια που αγοράζουμε στην Ελλάδα τα συνηθισμένα και όχι τα ποιο σπάνια, δηλαδή τέτρα οι διάφορες κιχλίδες κ.τ.λ είναι όλα εισαγωγείς ? Και πως τα μεταφέρουν πως δηλαδή τα πακετάρουν χρησιμοποιούν κάποιες ειδικές τεχνικές? Πως έρχονται από τη Γερμανία ας πούμε με αεροπλάνο η οδικός? Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 7 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2006 (edited) Έχω μερικές απορίες… όποιος ξέρει και έχει όρεξη απαντάει. Τα ψαράκια που αγοράζουμε στην Ελλάδα τα συνηθισμένα και όχι τα ποιο σπάνια, δηλαδή τέτρα οι διάφορες κιχλίδες κ.τ.λ είναι όλα εισαγωγείς ? Και πως τα μεταφέρουν πως δηλαδή τα πακετάρουν χρησιμοποιούν κάποιες ειδικές τεχνικές? Πως έρχονται από τη Γερμανία ας πούμε με αεροπλάνο η οδικός? Αυτά. Οπως θα ερθουν αν παραγγειλης απο αθηνα στο αργος!μια χαρα και χωρις κανενα προβλημα!εγω οσες φορες εχω παρει ηταν μεσω κτελ χωρις κανενα προβλημα,και τα ψαρια υγειεστατα!στειλε ενα e-mail στα καταστηματα του aquazone και θα σου απαντησουν προθημα!Και απο οπου λεει το καταστημα οτι ειναι τα ψαρια απο κει ειναι!Τα εισαγουν! Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2006 - sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=3081 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος