takis21 8 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2012 ο νεος χρονος μπηκε καλα, παρατηρωντας το ενυδρειο μου ειδα 2 αγνωσταψαρακια τα οποια σιγουρα ειναι μονομαχοι.εχω αφησει 1 αρσενικο και 1 θυληκο μονομαχο εδω και 6 μηνες, ειχα και αλλες θυληκες που τις εδωσα, καλυτερα απο οτι αποδειχτηκε.ο αρσενικος εκανε αρκετες φορες φωλια ζευγαρωνε και παλι απο την αρχηαλλα δεν πιστευα οτι θα βγαλει ψαρακια επειδη υπαρχουν και αλλα ψαρια στο ενυδρειο. το ενυδρειο ειναι αυτο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=62199δεν εκανα τιποτα καμια προετοιμασια.απο οτι καταταλαβαινω μαλλον η μεγαλη ποσοτητα limnophila sessiliflora πουεχω πισω βοηθησε πολυ γιατι εχω γεμισει και με γαριδες red cherryνα ρωτησω και τους πιο εμπειρους τα μικρα εχουν το χρωμα της μαμας να υποθεσω οτι θα ειναι θυληκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramp 8 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2012 Συγχαρητήρια για το όμορφο και προτότυπο σετάπ. Να χαίρεσαι και τα μωρά σου! Πρώτη φορά ακούω για αναπαραγωγή μονομάχου μέσα σε κοινωνικό ενυδρείο. Έτσι κι αλλιώς σπάνια συναντάς μονομάχο μέσα σε κοινωνικό ενυδρείο... πόσο μάλλον με ταίρι... Υπάρχει μια επιφυλακτικότητα γενικά καθώς οι μονομάχοι είναι λίγο απρόβλεπτοι χαρακτήρες αλλά στη δική σου περίπτωση φαίνεται να "δούλεψε" υποδειγματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 19 Μαρτίου 2012 #3 Share 19 Μαρτίου 2012 Μπράβο...Να σου ζήσουν,πολυ όμορφο το ενυδρείο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος