mpikostas 6 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2012 ζητω να μου πειτε τα παρακατω παρακαλω για μονομαχους περιπουτιμητιμη ενως ενιδριου μικρουπως να ξεχοριζω αρσενικα θηλικα!!!προσοχη ειμαι αρχαριος ακομη οσο πιο αναλιτικα γινεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikostas 6 Ιανουαρίου 2012 Author #2 Share 6 Ιανουαρίου 2012 και τι παιζει με την αμονια δεν το εχω καταλαβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikostas 6 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 6 Ιανουαρίου 2012 pls και απο αυγα οταν με το καλο ποσα ψαρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettas 6 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2012 (edited) Γειά σου Mpikostas.Η τιμή ενός μονομάχου ξεκινάει από 3Ε μέχρι 5Ε.Τα μικρά ενυδρεία κοστίζουν περίπου 50Ε(20λιτρο με μηχανισμό,θερμοστάτη και λάμπα).Συνήθως οι αρσενικοί μονομάχοι που πουλάνε τα pet-shop έχουν μεγάλα πτερύγια.Όμως για να είσαι σίγουρος τα θυληκά έχουν μια τελεία κάτω από την κοιλιά τους. Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2012 - bettas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikostas 6 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 6 Ιανουαρίου 2012 bettas na se rwtisw kati??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikostas 6 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 6 Ιανουαρίου 2012 ta plastika enidria einai pio f8ina etsi?? alla mhpws pa8ei kati o monomaxos??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2012 Θα παρακαλέσω να γράφουμε με μικρά ελληνικά. Πληροφορίες για τους μονομάχους μπορείς να βρεις εδώ: http://www.aquazone....showtopic=36770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettas 6 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 6 Ιανουαρίου 2012 Ναι τα πλαστικά ενυδρεία είναι πιο φθηνά.Δεν νομίζω όμως ότι ο μονομάχος θα έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 12 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 12 Ιανουαρίου 2012 Θα παρακαλέσω να γράφουμε με μικρά ελληνικά. Πληροφορίες για τους μονομάχους μπορείς να βρεις εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36770 Fotis διόρθωσε το link Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Ιανουαρίου 2012 #10 Share 12 Ιανουαρίου 2012 Δουλεύει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fa3ros 2 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 kalispera !! edo kai ena mina exo ena arseniko monomaxo se ena mikro enydrio pros to paron 3 litra!!! edo kai ligo kairo kathete mono stin epifania noxelika, ayto pou em agxonei einai otit a vradya pou koimate psilo gernei !! mou pethenei i prepei na kano kati .. paizei rolo oti exo mnoo 22 vathmous sto domatio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα!πληροφοριακα γραφουμε με Ελλινικα πεζα γραμματα...απο οτι φαινετε δεν εκανες το διαβασμα σου...λοιπον ξεκηνα διαβασμα για τον κυκλο του αζωτου,ψαξε να βρεις ενα ενυδρειο της προκοπης με φιλτρο,φως και συγουρα θερμοστατη(οι μονομαχοι ειναι τροπικα ψαρακια,δηλαδη θελουν θερμοκρασιες απο 26 εως 28),προμυθευσου ενα σετ τεστ νερου(υγρων τεστ καταπεοτιμησει) για αμμωνια,νιτρικα,νιτρωδη,ph.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 2 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 2 Δεκεμβρίου 2012 φιλε μου πριν απο 5 μερες πηρα το πρωτο μου μονομαχοενυδρειο συνολο μαζι με το ψαρακι και τα φυτα μου βγηκε 60 ευρω το ενυδρειο ειναι 12 λιτρα (ειχα φαρμακα και τετοια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος