lorentzos 5 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα! ξερει κανεις τι ειναι αυτο στξ φωτογραφια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2012 Μοιαζουν με rock anemones........ epicystis sp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 5 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2012 μοιαζουν αρκετα αν και ειναι πολυ μικρες ακομα! και τι να κανω με αυτες τι κραταω και αν οχι πως τισ καταπολεμαω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 5 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 5 Ιανουαρίου 2012 Βρε παιδια κανεις δεν ξέρει τπτ για αυτές. Μια μικρή βοήθεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2012 Αν ειναι αυτες και ειναι μικρες,καποιο απο τα σκευασματα που χρησιμοποιουμε για τις aptaisias θα εκανε δουλεια. Μη βιαστεις ομως.Ας περιμενουμε και καποια αλλη γνωμη.Υπαρχουν κανα δυο φιλοι,που θα μας σιγουρεψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 5 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα! ξερει κανεις τι ειναι αυτο στξ φωτογραφια ? Δες λίγο και πες μας γιατί η φώτο δεν βοηθάει. Corynactis η Pseudocorynactis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 5 Ιανουαρίου 2012 Δες λίγο και πες μας γιατί η φώτο δεν βοηθάει. Corynactis η Pseudocorynactis. Μοιαζουν πολυ στο ματι μου ειδικα με την californica Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 5 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2012 Μοιαζουν πολυ στο ματι μου ειδικα με την californica Δεν είναι καλό τότε,δυστυχώς. Το είδος αυτό σκοτώνει τα κοράλλια, αναπαράγονται με κλωνοποίηση και μέσω της διασποράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι καλό τότε,δυστυχώς. Το είδος αυτό σκοτώνει τα κοράλλια, αναπαράγονται με κλωνοποίηση και μέσω της διασποράς. Και καλο να ηταν,σε αυτα να ειδη πρεπει να ελεγχεται αμεσα ο πληθυσμος,διοτι στο τελος καταντουν βραχνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 6 Ιανουαρίου 2012 Author #10 Share 6 Ιανουαρίου 2012 Παιδια δεν ξέρω μοιάζουν αρκετά και στα δυο είδη. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μάλλον θα δοκιμάσω φάρμακο για τις απταισιες και θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvoul2000 2 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Μήπως μπορείς να με ενημερώσεις τι τελικά έγινε με τις ανεμόνες? Φαίνεται ότι κι εγώ αρχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποίησες τελικά κάποιο φάρμακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Εχεις τους ιδιους οργανισμους κι εσυ στο ενυδρειο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος