george13 4 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2012 καλημερα . \Να ρωτησω? Πώς μπορώ να παρακολουθώ τα θεματα μου ? Κάθε φορά δηλαδή να βλέπω στο ανάλογο θέμα τι γίνεται. Ρωτάω γιατί καποιες φορές δεν μπορώ να το βρώ στην ενότητα που έχω ανοίξει.και κάποιες φορές που θέλω να συμπληρώσω κάτι . μετά απο 2 χρόνια τώρα το θυμήθηκα>καλό ε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 4 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2012 δεν θυμασε ουτε σε ποια κατηγορια εχεις ανοιξει το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2012 καλημερα . \Να ρωτησω? Πώς μπορώ να παρακολουθώ τα θεματα μου ? Κάθε φορά δηλαδή να βλέπω στο ανάλογο θέμα τι γίνεται. Ρωτάω γιατί καποιες φορές δεν μπορώ να το βρώ στην ενότητα που έχω ανοίξει.και κάποιες φορές που θέλω να συμπληρώσω κάτι . μετά απο 2 χρόνια τώρα το θυμήθηκα>καλό ε????? Καλημέρα , από το μενού επάνω δεξιά μπορείς να επιλέξεις το nick σου , στη συνέχεια το περιεχόμενό μου και στη νέα σελίδα αριστερά να βάλεις τα κριτήρια που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 4 Ιανουαρίου 2012 Author #4 Share 4 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ το έκανα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος