JayKay 3 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2012 ..Καλησπέρα. εκτός από κάποιο προϊόν που δίνουν στα pet-shop (π.χ. sera floredepot) θα μπορούσε να βάλει κανείς φυλλόχωμα? αν ναι, τί? επίσης, μπορούμε να βάλουμε χώμα από αυτά που δίνουν στα ανθοπωλεία, για τις γλάστρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 3 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2012 νομίζω οχι και βασικά ουτε να το σκέφτεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 3 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Ειναι εφικτο να γινει αλλα δεν θα σου το συνιστουσα γιατι ειναι λιγο μπελας.Ειδικα οταν στο μελλον θα θες να μεταφυτευσεις καποιο φυτο.Αμα θες διαβασε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 3 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως απο σχετικά θέματα που έχω διαβάσει σε Ελληνικά αλλά και ξένα forum είναι απόλυτα απαγορευτικό, εκτός και αν είσαι πάρα πολύ έμπειρος. Υπάρχουν θέματα με τα χημικά λιπάσματα που μπορεί να υπάρχουν στο υπόστρωμα. Ακόμη δημιουργείτε γενικά πρόβλημα με την ανάδευση του υποστρώματος είτε λόγω της δραστηριότητας των ψαριών είτε λόγω μετακίνησης κάποιου φυτού. Θα έλεγα να μην το δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 3 Ιανουαρίου 2012 (edited) Εχει δοκιμασει ο φιλος Ρικ φυλλοχωμα αν θυμαμαι καλα μαζι με καποιο αλλο με απολυτη επιτυχια! Θα ψαξω να βρω το θεμα να στο ποσταρω. Ελα το βρικα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=55941&hl=&fromsearch=1 Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2012 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayKay 3 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 3 Ιανουαρίου 2012 ..σας ευχαριστω για τα άρθρα. βοήθησαν πολύ. :-) κάποιο φυτό για να δημιουργηθεί κάτι σαν αγριάδα-γκαζόν στο ενυδρείο, μπορείτε να προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος