pitsiovic 2 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2012 Ακουσα αυτές τις μέρες οτι είναι καλό για τα ψάρια του γλυκού νερού να προσθέτουμε στο νερό μας λίγο αλάτι. 1ον) Αλάτι που μαγειρεύουμε ή αλάτι από τα petshop.(και ποιά η διαφορά); 2ον) Πόσο αλάτι χρειάζεται ανά λίτρο? 3ον)Σε τι βοηθάει?(Εγώ έχω φυτεμένο με guppies και cory πρέπει να βάλω)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 3 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2012 μπορεις να μας πεις απο ποιον ακουσες για το αλατι; χωρις να υπαρχει λογος δεν βαζουμε αλατι στο ενυδρειο μας.και παντα βαζουμε ενυδρειακο αλατι και οχι καλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsiovic 3 Ιανουαρίου 2012 Author #3 Share 3 Ιανουαρίου 2012 To άκουσα από έναν petshoπα και επίσεις το διάβασα σε ένα αρθρο για τα guppies (οτι και καλά είναι καλό να ρίχνουμε λίγο αλάτι σε κάθε αλαγή νερού).Δεν ισχύει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Πολλοί προσθέτουν αλάτι στα ενυδρεία με γκάπυ. Εγώ δεν έχω πείρα για να σου απαντήσω κατά πόσο είναι αναγκαίο ή όχι και σε τι αναλογία. Άλωστε δε πρέπει να ξεχνάμε πως τα γκάπυ που έχουμε σήμερα στα ενυδρεία μας προέρχονται από μακροχρόνιες αναπαραγωγές σε φάρμες κυρίως στην Ασία και απέχουν πολύ από το φυσικό περιβάλλον από όπου προέρχονται οι πρόγονοι τους. Σε ψαράκια αμαζονίου πάντως, όπως τα cory, απαγορεύεται δια ροπάλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsiovic 3 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Ok αν και δεν έχεις εμπειρία με κάλυψες.Αφου έχω cory δεν θα βάλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Ποιά cory έχεις; Γενικά cory και guppy έχουβ διαφορετικές απαιτήσεις νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsiovic 3 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Ta panda έχω.Δεν έχουν πρόβλημα ζουν και τα 2 στις συνθήκες που τα έχω..25 C ,15gh , 7 ph Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος