olumpiakos759 31 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα χρονια πολλα!! μου χαλασε ο κυκλοφορητης νερου τι κανω? Pump Set 280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι φίλτρο έχεις ; Μπορείς να βάλεις την έξοδο να κάνει ανατάραξη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 31 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 το ειχε το ενυδρειο της juwel δεν δουλευει καθολου πρεπει αν καεικε ο μηχανισμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή σα να λέμε ότι έχει βγεί όλο το φίλτρο εκτός ; Παίζει κανένα μικρό εσωτερικό ή εξωτερικό εφεδρικό ; Δεν είμαι έμπειρος αλλά νομίζω ότι πρέπει να κυκλοφορεί το νερό οπωσδήποτε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 η εστω μια αεραντλια να ανακινει το νερο μεσα στο θαλαμο προσωρινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 31 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 μιλας για το εσωτερικο της juwell ετσι; δοκιμασες να το ανοιξεις να καθαρισεις την φτερωτη;αν καηκε φιλε μου δυστυχως δεν φταχνεται.εγγυηση υπαρχει;αν ναι στο αλλαζουνε.ειναι και ακριβα τα ρημαδια.αλλο φιλτρο υπαρχει;κανενα εφεδρικο;η εξωτερικο; και δυστυχως πας απο τριτη για να δεις τι θα κανεις.αν ειναι ευκολο προσπαθησε να βρεις απο κανενα χομπιστα δανεικο κανενα εσωτερικο η εξωτερικο.τωρα να μεινεις 4 ημερες χωρις φιλτρο;τουλαχιστο αεραντλια εχεις να την βαλεις για να κανει αναταραξη στην επιφανεια;και κανε και καμια αλλαγη νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος