Jump to content

Που Θα Βρω Special Blend Της Microbe Lift?

vales_red

Recommended Posts

Καλησπερα...μιας και πολλοι μιλανε για αυτο το σκευασμα, θα θελα να το δοκιμασω...που το βρισκουμε ομως στη Θεσσαλονικη?!

για Σαλονικα Βαλεντινε δεν ξερω να σου πω...τα Αθηναικα μαγαζια παντως εχουν και σιγουρα μπορουν να σου στειλουν....

Και τιμη πανω κατω για να ξερω αν συμφερει αυτη που θα ακουσω? Μαλλον θα συνδυαστει συντομα με καμια παραγγελια απο κατω...με σαλιγκαρια θα ερθει? Με κανα Dolabella auricularia θα ερθει? Απορω γιατι δεν το φερνει κανεις εδω πανω...Νιωθω λες και εχω υφαλο στα Δρυμιγκλαβα και το πλησιεστερο πετσοπ ειναι στην γειτονικη χωρα...Anywayyyy χρονιαρες μερες! Ευχαριστω πολυ Mr.Zoo!

Βαλε,σιγουρα θα στο στειλουν...τα μαγαζια στα οποια το εχω βρει απαρτιζονται απο πολυ εξυπηρετικα ατομα,ειτε ανοικεις στο φορουμ ειτε οχι....απο εκει και περα κανε τους ενα τηλ. και θα σε ενημερωσουν για την τιμη του

Βαλε,σιγουρα θα στο στειλουν...τα μαγαζια στα οποια το εχω βρει απαρτιζονται απο πολυ εξυπηρετικα ατομα,ειτε ανοικεις στο φορουμ ειτε οχι....απο εκει και περα κανε τους ενα τηλ. και θα σε ενημερωσουν για την τιμη του

Η ενσταση μου ήταν στο γιατί να μην μπορώ να πάω μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη κι όπως σταματώ για τσιγάρα να πάρω κι ενα Special Blend...και τώρα θα πρέπει να πάω να καταθέσω τα χρήματα σε μια τράπεζα (Βρες παρκινγκ, περιμενε στην ουρα κτλ κτλ) και μετα αιντε τραβα στα κτελ να παραλάβεις το πακέτο....Λες να γίνω αντιπρόσωπος στη Β.Ελλάδα?! κάπως έτσι θα ξεκίνησε κι ο Steve Jobs...xaxaxaxa

ας μην ειμαστε ''κλαψες''.....εχουμε εμεις τρελλες ελλειψεις,αλλα εχουν και οι απο κατω σε καποια επωνυμα προιοντα.για πχ σε ποσα καταστηματα βρισκεις deltec προιοντα στο λεκανοπεδιο....?χεχεε

ρε παιδες καντε μια σουμα τι θέλετε απο Αθηνα να κοιταξουμε να σας τα στειλουμε :)

το ενα χερι νιβει το αλλο !!!

ας μην ειμαστε ''κλαψες''.....εχουμε εμεις τρελλες ελλειψεις,αλλα εχουν και οι απο κατω σε καποια επωνυμα προιοντα.για πχ σε ποσα καταστηματα βρισκεις deltec προιοντα στο λεκανοπεδιο....?χεχεε

Κατι θα ξερεις παραπάνω...οπότε πάω πάσο..

Αν στηρίζεις σοβαρούς επαγγελματίες έχεις ότι θέλεις.Υπάρχουν κάποιοι που έχουν όλη τη διάθεση να βοηθήσουν.

Όταν όμως γυρνάμε την πλάτη και δε σεβόμαστε οτι κάποιες τιμές διαμορφώνονται βάσει αρκετών παραγόντων και συνηθίζουμε να ψωνίζουμε από το εξωτερικό,όταν θα χρειαστούμε κάτι,πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απογοητευθούμε.Η στήριξη βέβαια είναι αμοιβαία και η τιμή διαμορφώνεται πλέον εκ νέου.

Δεν αδικώ κανέναν και σαφώς έχω παραγγείλει κι εγώ διάφορα είδη από το εξωτερικό,πρέπει όμως να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα πράγματα.

Ίσως είναι λίγο άσχετο το ποστ μου αλλά πιστεύω οτι έχει μια κάποια ουσία. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...