nikos193 5 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2006 ΕΗΕΙΜ SUBSTRTAT ή SEACHEM MATRIX? και κάτι άσχετο: (πώς προφέρεται το seαchem?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 2 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Από προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι και τα δύο υλικά είναι εξίσου καλά. Χρησιμοποιώ και τα δύο στα φίλτρα μου χωρίς να βλέπω φοβερες διαφορές μεταξύ τους. Στο pet shop τουλάχιστον προτείνουν το Substrat της EHEIM, παρόλο που έχουν και τα δύο υλικά. Το κόστος είναι περίπου το ίδιο από όσο θυμάμαι (της ΕΗΕΙΜ είναι κανα δυο ευρώ παραπάνω). Όσο για την προφορά της Seachem είναι σικχεμ (έτσι τουλάχιστον το προφέρω εγώ από το sea και το chem (chemistry), μπορεί και να κάνω λάθος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Προφερεται σιτσεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
θοδωρης 2 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Και τα 2 υλικα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους και τα χρησιμοποιω και εγω στα φιλτρα μου χωρις κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 3 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 3 Ιανουαρίου 2007 Προφερεται σιτσεμ. Edo proferete seaxem to x opos xorio ,milao panta gia Germania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος