argife 24 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Εχω ενα προβλημα.Δεν μου εμφανιζεται το εικονιδιο για τα πμ διπλα στα "notifications" που εχω στειλει και τα πμ που δεχομαι.Επισης δεν μπορω να στειλω πμ!!!Δεν μου ενφανιζει οταν επισκεπτομαι το προφιλ καποιου μελους να πατησω το "στειλτε ενα προσωπικο μυνημα".Δεν ηξερα που να ανοιξω αυτο το θεμα,να το μεταφερεται στην σωστη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Το θεμα μεταφερθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως δεν ήσουν συνδεδεμένος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 24 Δεκεμβρίου 2011 Author #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Ειμαι μονιμα συνδεδεμενος στο λαπτοπ μου.Πριν 3 μερες μπηκα απο το κιν μου για να στειλω ενα πμ.Μου εβγαλε σφαλμα και αμεσως μετα μπηκα στο προφιλ του για να πατησω στο "στειλε ενα προσωπικο μηνυμα" αλλα δεν μου το εβγαλε.Απο τοτε δεν εμφανιζεται το εικονιδιο για τα πμ ουτε στο κιν ουτε στο λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Πάτα πάνω δεξιά στο προφίλ σου,επέλεξε "personal messenger" και στο παράθυρο που θα ανοίξει κάνε enable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 24 Δεκεμβρίου 2011 Author #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ Φωτη,αυτο επρεπε να κανω.Να κλεισει παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Δεκεμβρίου 2011 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Να'σαι καλά,δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει,μπορεί να έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 24 Δεκεμβρίου 2011 Author #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Ναι δικιο εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος