sakiscr 22 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 γνωρίζεται αν είναι καμιά από τις γνωστές moss αυτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 23 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Α! και βεβαια την ξέρω.. ειναι η γνωστη Σκυδρα-moss.. Περα απο την πλακα τωρα, παιδια μπορει κανεις να την ανγνωρίσει? Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2011 - Rythor Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2011 κανεις?μαλλον μονο στην σκυδρα υπαρχει η συγκεκριμένη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 31 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να είναι και christmas moss αλλά το λέω με επιφύλαξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 31 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 Το οτι ειναι moss ειναι! Τωρα ποια ακριβως, θα βγαζαμε καλυτερο συμπερασμα εαν ηταν μεσα στο νερο ή αν εκοβες ενα κλωναρι και το απλωνες σε ενα ασπρο φοντο. Ριξε μια ματια και εδω: http://www.aquamoss.net/Moss-List.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2012 απο το link που την συγκριναμε με ολες πιο πολυ για christmas μοιαζει!ευχαριστουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2012 απο το link που την συγκριναμε με ολες πιο πολυ για christmas μοιαζει!ευχαριστουμε! χαιρομε που βγαλατε ακρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandar 20 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να μας πεις από ποιο ποτάμι την μάζεψες ;; Πέραν της πλάκας, υπάρχουν εκατοντάδες είδη moss με μικρές παραλαγές. Μοιάζει με κάποιο ενδημικό είδος. Στον αχέρωντα είχε πάντως μια σχεδόν ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despoina1982 10 Μαρτίου 2012 #9 Share 10 Μαρτίου 2012 Επειδή έχω Christmass μπορώ να πω πως δεν μου μοιάζει σχεδόν καθόλου με αυτήν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος