stelpontios 22 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα καταρχάς. Σας παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας για να ακολουθήσω τη σωστή θεραπεία εγώ έχω την εντύπωση ότι είναι κυανοβακτηριο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 22 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 οτι σου πώ είναι τι θα έκανα εγώ, θα μας πουν και οι πιο εμπειροι.Συσκότιση 3 μέρες,καθαρισμα δηλαδή καθαρισμα με το χέρι σου, οσο μπορείς και αλλαγες νερού μερα παρα μερα το 40% για μια εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο δεν ειναι κυανοβακτηριο. Δωσε μας και αλλες πληροφοριες για το ενυδρειο σου. Ποσο καιρο τρεχει,τι φωτισμο εχεις?λιπασματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelpontios 22 Δεκεμβρίου 2011 Author #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 Το ενυδρείο τρέχει περίπου 4-5 μήνες... Έχω δυο Τ8 18w που ανάβουν 7 ώρες και μια μπλε λεντοταινία που διαρκεί 3 ώρες σαν moonlight..... λίπασμα 1ml την εβδομάδα flourish excel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος