lege 21 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2011 εβγακα μερικες ακομα φωτος , καλη απολαυση!!! και καλα XMass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2011 μου θυμιζουν τα πρωτα μου τερατακια. μεχρι κ ιδιο decor ειχα!!! να τα χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 23 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 βρε παιδια πως γινεται να αντανακλαται το φλασ στην φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2011 πολυ ομορφΑ,,,,Να τα χαιρεσαι,,,βαλε κ καμια ριζουλα να κανεις πιο αγριο το τοπιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 29 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2011 Να χαιρεσαι τις ψαρουκλες σου! Βγαλε αυτη την αφισα και ασε μονο σαν φοντο τον τοιχο, θα δειξουν καλυτερα τα ψαρια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 30 Δεκεμβρίου 2011 Author #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2011 ασε μου βγηκε το λαδι να την βαλω με γεμταο το ενυδρειο!!! τωρα την εβαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Δεκεμβρίου 2011 #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2011 βρε παιδια πως γινεται να αντανακλαται το φλασ στην φωτο? Το ενσωματωμένο φλας της μηχανής πάντα προκαλεί αντανακλάσεις στο γυαλί του ενυδρείου. Για καλύτερα αποτελέσματα φωτογράφησε χωρίς φλας, με κλειστά τα φώτα του δωματίου και ανοιχτά μόνο τα φώτα του ενυδρείου... Βέβαια αν είναι χαμηλός ο φωτισμός είναι δύσκολα τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 30 Δεκεμβρίου 2011 Author #9 Share 30 Δεκεμβρίου 2011 γκοτ ιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος