Johkouf 18 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 Γεία σας !! Τον πυθμένα του ενυδρειου μου εχει κατακλεισει η Vallisneria . Αυτη την στιγμη ειναι σαν γρασιδι . Επειδή θέλω να την κρατήσω χαμηλα μπορώ να την κλαδέψω κατα μηκος ή θα χαλασουν τα φύλλα ? Αν θέλετε βάζω και φότο .... Ευχαριστώ Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 18 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 Θα τις κόψεις με ανοξείδωτο ψαλίδι προσεκτικά και όχι με το χέρι μέχρι εκεί που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 (edited) και αν θες αυτες που θα κλαδεψες μην τις πεταξεις .... ( για κλαδεμα ριζας μιλαω ) Βαλτες αγγελια μπας και τις θελει κανενας φιλος Έγινε επεξεργασία 18 Δεκεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf 18 Δεκεμβρίου 2011 Author #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 Ok thx Παιδια !! Εχω γεμίσει Vallisneria οποιος θέλει εννοειται οτι δεινω ρίζες .... θα βαλω και αγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος