thessboy22 14 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Θέλω να κάνω μια ερώτηση όπως λέω και στο θέμα μου τα γκάπυ με τι άλλο είδος ζωοτοκα ψάρια ταιριάζουν??? Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2011 - thessboy22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα , μπορείς να δεις και εδώ . Από όσο ξέρω τα ζωοτόκα πρέπει να πηγαίνουν με άλλα ζωοτόκα (πλάτυ , ξιφοφόρους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thessboy22 15 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει πρόβλημα να φάνε τα μικρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 16 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2011 Το πρόβλημα υπάρχει και με τους ίδιους τους γονείς. Με αρκετά ψηλά-πυκνά φυτά και επιφανείας σώζεται η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thessboy22 17 Δεκεμβρίου 2011 Author #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Έχω βάλει μέσα πλάτυ και ξυφοφόρους. Υπάρχει πρόβλημα να φαγωθούν μεταξύ τους??? Θέλω μέσα να βάλω και μόλλυ ποιός μπορεί αν ταιριάζουν όλα αυτά μάζι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Η συμπεριφορά κάθε ψαριού είναι διαφορετική αλλά σε γενικές γραμμές συμβιώνουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει βέβαια πρόβλημα υβριδισμού μεταξύ Ξιφοφόρων και Platy.Για να βάλεις χαρέμια από 3 είδη μαζί χρειάζεσαι αρκετά λίτρα καθώς σε λίγο καιρό θα γεμίσει το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thessboy22 17 Δεκεμβρίου 2011 Author #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Έχω ήδη 3 διαφορετικά ενυδρεία. έχω ένα 80 λίτρα ένα 25 και 20, σε περίπτωση που μου γεννήσουν θα τα βάζω στα πιο μικρά ενυδρεία που έχω για να μην τύχει και μου τα τρώνε τα μεγάλα... Δηλαδή χρειάζεται θές να πείς να πάρω και ένα μεγαλύτερο απο τα 80 λίτρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thessboy22 22 Δεκεμβρίου 2011 Author #8 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση τα γκάπυ με μονομάχους ταιριάζουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Δεκεμβρίου 2011 #9 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 Οι μονομάχοι συνήθως επιτίθενται σε ψάρια με μεγάλες ουρές.Εξαρτάται βέβαια από το χαρακτήρα του μονομάχου. Από πλευράς συνθηκών εσύ γνωρίζεις σε τι επίπεδα είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thessboy22 22 Δεκεμβρίου 2011 Author #10 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 Έχω ξυφοφόρους μέσα άλλα έχω και μικρά γκαπάκια μήπως θα τα φάνε οι μονομάχοι αν βάλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πετρος Καπαρας 19 Οκτωβρίου 2017 #11 Share 19 Οκτωβρίου 2017 Ωραία ερωτηση On 22/12/2011 at 8:51 ΜΜ, το μέλος thessboy22 έγραψε: Έχω ξυφοφόρους μέσα άλλα έχω και μικρά γκαπάκια μήπως θα τα φάνε οι μονομάχοι αν βάλω??? Ωραία ερωτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 19 Οκτωβρίου 2017 #12 Share 19 Οκτωβρίου 2017 Καλύτερα μην τα βάλεις μαζί βάλε τον μονομάχο στο 20λιτρο μόνο του. Μην ανχώνεσαι με τα μικρά θα βρουν τον δρόμο τους μόνα τους δεν χρειάζεται να τα μεταφέρεις, Το πρόβλημα του υβριδισμού μόνο να προσέξεις οπως σου εχουν αναφερει οι προλαλήσαντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος