Nick kleis 14 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας! Οπως εχω γραψει ετοιμαζω ενα ενυδρειο 120λιτρων με guppy και με πλατυ ή οπιστόγραμμα! Επειδη είμαι αρχαριος,ακόμα, γατοψαρα να βαλω ή θα εχω προβλημα με τα μικρα γκαπακια; Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 14 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 (edited) βαλε 2-3 aple snails σαν αυτο και θα τρωνε παρεα δεσ αυτο ειναι το δικο μου http://www.aquazone....showtopic=70589 Νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μην βαλεις γατοψαρα Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2011 - NAZERAKIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 14 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Τα guppy και τα πλάτυ ζουν σε ηψηλές σκληρότητες που είναι ιδανικές και για τα σαλιγκάρια, όποτε όπως είπε και ο προλαλήσαντας βάλε apple snails καλύτερα ή και γαρίδες baboo... τα γατόψαρα ζουν σε μαλακά νερά όπως και τα απιστόγραμμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick kleis 15 Δεκεμβρίου 2011 Author #4 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Οκ! Ευχαριστω πολύ και τους δυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
or77 15 Ιανουαρίου 2012 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Ειναι καλυτερα να επιλεξεις αν θες γκαπυ-σαλιγκαρια ή απιστο-γατοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος