KokkinosK 15 Δεκεμβρίου 2011 #51 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Έβγαλα τα μάτια μου (μ ετην καλή έννοια βεβαίως..) αλλά δεν κατάλαβα τι είναι. Λίγη βοήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 15 Δεκεμβρίου 2011 #52 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Μωράκια;! Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2011 - yiannis00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 15 Δεκεμβρίου 2011 #53 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Έβγαλα τα μάτια μου (μ ετην καλή έννοια βεβαίως..) αλλά δεν κατάλαβα τι είναι. Λίγη βοήθεια? Μωρα πιθανον απο τα Μεσονατα.... αν δεν κανω λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Δεκεμβρίου 2011 Author #54 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Μωρα πιθανον απο τα Μεσονατα.... αν δεν κανω λαθος.... Γατα εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 15 Δεκεμβρίου 2011 #55 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Πιστος στο ραντεβου μου .... GH 12 KH 9 Yγρα τεστ Api . Ρε Geo βάζεις νερό βρύσης και σου δίνει μέσα στο ενυδρείο KH 9 GH 12? Έλα πες μου τι προσθέτεις; Καλά η βρύση σου πόσο είναι; Μεγιά και ο γόνος. οχι jester θα βαλω τα oscar στο μεγαλο και θα βαλω δισκους στο 300αρι Με τάπωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Δεκεμβρίου 2011 Author #56 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Ρε Geo βάζεις νερό βρύσης και σου δίνει μέσα στο ενυδρείο KH 9 GH 12? Έλα πες μου τι προσθέτεις; Καλά η βρύση σου πόσο είναι; Μεγιά και ο γόνος. Με τάπωσες. Περα απο λιγο blackwater της microbelift δεν μπαινει τιποτα αλλο στο ενυδρειο ( ουτε καν αντιχλωριο ) , οπως ειναι το λαστιχο του ποτισματος μπαινει μεσα στο ενυδρειο και γινεται αλλαγη . Η βρυση βγαζει 8 με 8.2 ph. και μια ενημερωση .... τους τσακωσαμε ..... http://www.youtube.com/watch?v=dtSeHwdYVV4&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 22 Δεκεμβρίου 2011 #57 Share 22 Δεκεμβρίου 2011 τι λετε τωρα !!!!!!μου εφυγε το σαγονι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Δεκεμβρίου 2011 #58 Share 29 Δεκεμβρίου 2011 με 8,2 ph ειχες γεννα/???????????αν ειναι δυνατον,,,,,,,,,,,,,,,,,που ειναι οι δισκαδες να σκισουν τα διπλωματα,,,,μπραβο γιωργο,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
apidalos 30 Δεκεμβρίου 2011 #59 Share 30 Δεκεμβρίου 2011 πάρα πολύ καλό!!! άψογο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος