ore 12 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Έχω ακούσει οτι μια πολύ παλιά τεχνική για αποπαρασίτωση και πρόληψη είναι η προσθήκη αλατιού στη λίμνη. Ξέρει καποιος κάτι για αυτό? Ποιές είναι οι αναλογίες άραγε? Ευχαριστώ πολύ, Ορέστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ore 14 Δεκεμβρίου 2011 Author #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 κανείς χριστιανός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά δεν το έχω ακούσει.. Και για τι αλάτι μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 15 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο που ισχύει για τα ενυδρεία!Αν ψάξεις για χρήση αλατιού θα βρεις πολλές πληροφορίες όπως και την αναλογία που χρειάζεσαι σε σχέση με τα λίτρα σου αναλόγως το τί θέλεις να καταπολεμήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ore 16 Δεκεμβρίου 2011 Author #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 17 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Η δικιά μου γνώμη για την πρόληψη ασθενειών είναι η προσθήκη φυτών. Ποτέ δεν έχω χρησιμοποίηση οτιδήποτε προσθετικό για την βιολογία του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος