d1359432 8 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σας ! Πριν 2 εβδομαδες εβαλα μια Peppermint στην οποια εκανα 1:30 ωρα προσαρμογη και απο τοτε δεν την εχω δει ποτε ουτε μερα ουτε νυχτα. Εψαξα αναμεσα στους βραχους μπας και τη δω αλλα τιποτα .. Τωρα εαν ειναι τεζα πρεπει να την αφαιρεσω; Εχω μεσα και 2 Blood Red λετε να την εφαγαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Το πιθανότερο είναι να μην την είδες..... εγώ τις δικές μου μετά ένα μήνα τις είδα και είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν. Κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία. Δοκίμασε κάποια στιγμή το βράδυ να τρίψεις λίγο τροφή, υπάρχει μια πιθανότητα να σκάσει μύτη. Αν όντως πέθανε έχει φαγωθεί κιόλας, και περισσότερη ζημιά θα κάνεις ψάχνοντας και μετακινώντας τους βράχους, από να την αφήσεις μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 8 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Το πιθανότερο είναι να μην την είδες..... εγώ τις δικές μου μετά ένα μήνα τις είδα και είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν. Κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία. Δοκίμασε κάποια στιγμή το βράδυ να τρίψεις λίγο τροφή, υπάρχει μια πιθανότητα να σκάσει μύτη. Αν όντως πέθανε έχει φαγωθεί κιόλας, και περισσότερη ζημιά θα κάνεις ψάχνοντας και μετακινώντας τους βράχους, από να την αφήσεις μέσα. Σε περιπτωση που την εχουν φαει δεν θα επρεπε να βρω κατι απο το σκελετο της μεσα; Θα της κανω επιθεση με φακο το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο να βρεις κάτι.... σε 2-3 μέρες (αν πέθανε) δεν θα έχει μείνει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Η γαριδα σου το πιθανότερο ειναι να ειναι ταβανωμενη σε καποια αθεατη σε σενα σχισμη σε καποιο βραχο.Ακομα ομως και να πεθανε,δεν υπαρχει λογος αναζητησης,γιατι μεχρι τωρα που γραφουμε θα εχει ηδη εξαφανιστει.Δεν υπαρχει λογος να αναστατωσεις το συστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 8 Δεκεμβρίου 2011 Author #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Μακαρι να μην ειναι μακαριτισα Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmis1974 15 Δεκεμβρίου 2011 #7 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 βρηκες τιποτα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Επισης να προσθεσω (κι ας με διορθωσει αν καποιος εχει αντιθετη αποψη) 1.30 ωρα προσαρμογη ειναι παρα πολυ κατα την ταπεινη μου γνωμη...Και στρεσαρεται περισσοτερο ο οργανισμος και δεν υπαρχει λογος...εκτος βεβαια αν μιλαμε για μεγαλο ψαρι..εκει δεν εχω αποψη. Ναι μεν καθε οργανισμος εχει διαφορετικο χρονο προσαρμογης καθε φορα...αλλα πολλες φορες νομιζοντας οτι κανουμε καλο, εχουμε αντιθετα αποτελεσματα... Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 15 Δεκεμβρίου 2011 #9 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Επισης να προσθεσω (κι ας με διορθωσει αν καποιος εχει αντιθετη αποψη) 1.30 ωρα προσαρμογη ειναι παρα πολυ κατα την ταπεινη μου γνωμη...Και στρεσαρεται περισσοτερο ο οργανισμος και δεν υπαρχει λογος...εκτος βεβαια αν μιλαμε για μεγαλο ψαρι..εκει δεν εχω αποψη. Ναι μεν καθε οργανισμος εχει διαφορετικο χρονο προσαρμογης καθε φορα...αλλα πολλες φορες νομιζοντας οτι κανουμε καλο, εχουμε αντιθετα αποτελεσματα... Αυτα Οι γαρίδες θέλουν καλύτερη προσαρμογή απ΄ότι τα ψάρια.....1:30 ώρα είναι πολύ, αλλά δεν είναι πάρα πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Δεκεμβρίου 2011 #10 Share 15 Δεκεμβρίου 2011 Όντως θέλουν μεγαλύτερη διάρκεια προσαρμογής κι αυτό λόγω του εξωσκελετού τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 21 Δεκεμβρίου 2011 Author #11 Share 21 Δεκεμβρίου 2011 Τιποτα παιδια μαλλον τη φαγανε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος