olumpiakos759 7 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα εφτιαξα ενα ενυδρειο μικρο βεβαια αφου ειναι και το πρωτο που φτιαχνω με τα χερακια μου!!!μου εχουνε πει οτι μπορω να βαλω multies μπορω να παιξω με κατι αλλο ισως καπιο αλλο που εχω παραληψει?οποια γνωμη δεκτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Διάβασε λίγο εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 για να πάρεις ιδέες ,ωστόσο εγώ θα σου πρότεινα ενα χαρέμι multies ,εύκολα ψαράκια ,ενδιαφέρουσες συμπεριφορές και πολλές γέννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 7 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 το εχω διαβασει εκτος απο τα multies που κατα 99 τα εκατο αυτα θα βαλω μπορεις να μου προτηνεις κατι αλλο ετσι για ιδεα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Θα σου πρότεινα ενα χαρέμι brevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος