Jump to content

15Νθημερη Απουσια

θανασης

Recommended Posts

Θα φυγω για 15 ημερες και το προβλημα μου ειναι η εξατμηση.Αν εχω ετοιμο το νερο σε βαρελι μπορει αυτος που θα τα ταιζει να συμπληρωνει η θα ειπαρχει προβλημα? Στο βαρελι πρεπει να δουλευει κυκλοφορητης ολο αυτο το διαστημα?

Ναι μπορεί να συμπηρώνει. Το νερό όμως δεν πρεπει να είναι στάσιμο στο βαρέλι. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου;

Σε νορμάλ θερμοκρασία δωματίου και με ενυδρείο που είναι κλειστό με καπάκι, τέτοια εποχή δεν θα έχεις πρόβλημα με την εξάτμιση. Αν τώρα το φοβάσαι, εξήγησε σε όποιον κάνει την αλλαγή την αναλογία νερού/αντιχλωρίου για να κάνει μια αλλαγή, που πιστεύω δεν θα χρειαστεί καν.

Γράψε μας σε παρακαλώ τι ψάρια έχεις, σε πόσα λίτρα και με τι φίλτρανση.

Μελλοντικά και κυρίως για το καλοκαίρι, σκέψου και την δυνατότητα μιας αυτόματης αναπλήρωσης.

:)

Έγινε επεξεργασία - ΚΩΣΤΗΣ

Τα λιτρα ειναι 150 και το νερο θα το εχω ετοιμο πριν να φυγω γιατι αυτος που θα τα ταιζει τα εχει τα χρονακια του. Η θερμανση θα ειναι κληστη και για αυτο φοβαμαι την εξατμηση την πατησα την προηγουμενη φορα. Σε 13 μερες εχασα περιπου 10 λιτρα.

Καταρχήν θανάση μην κλείσεις τον θερμαντήρα του ενυδρείου γιατί είναι χειμώνας και βλέπω μένεις Καβάλλα οπότε μάλλον η θερμοκρασία θα πάει προς τα κάτω με απρόβλεπτες συνέπειες.Οπως είπε και ο Κώστας αν είναι κλειστο το καπάκι χειμωνά καιρό δεν πιστεύω οτι θα είναι δραματική η εξατμιση,Ωστόσο φτιάξε 10-15 λίτρα νερό σε ενα κουβα με το αντιχλώριο , αν θέλεις βάλε και ένα μικρό κυκλοφορητή και αν χρειαστεί συμπληρώνει.Θα έλεγα προτού φύγεις να κάνεις μια αλλαγή νερού απο κει και πέρα δεν θα έχεις πρόβλημα.Προσοχή στη ποσότητα φαγητού οχι υπερβολές.Τι ψάρια έχεις ;Μάλλον είνια labido ; γιατί είδα ενα θέμα που είχες ανοίξει .

Κάτι άλλο, πιο πάνω όταν λες θέρμανση φαντάζομαι εννοείς του ενυδρείου ή του σπιτιού ; γιατί τα έμπλεξα τώρα λίγο :D

:)

Δεν υπάρχει περίπτωση για τόσο μεγάλη εξάτμιση νερού σε 15 μέρες.Εκτός αν έχεις μεγάλη ανατάραξη επιφανείας.Στο μικρό ενυδρείο μου,60 λίτρα και με όχι εντελώς σφαγισμένο καπάκι ζήτημα να θέλει 3-4 λίτρα στο 15νθήμερο.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας. Θα ετοιμασω 10 λιτρα νερο με αντιχλωριο και οταν χρειαστει θα σημπηρωσει. Θα βαλω και εναν κηκλοφορητη να δουλευει αλλα μηπος εχω εξατμηση απο τον κουβα? Μηπος να τον καπακοσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...